Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Χριστουγεννιάτικη συναυλία για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία «Χριστούγεννα Αγάπης» για την ενίσχυση του συλλόγου γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Τη συναυλία η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο Αμφιθέατρο Ι. Καποδίστριας του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, διοργάνωσε ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, στο πλαίσιο των μεγάλων πολιτιστικών του δράσεων αλληλεγγύης.

Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα της Περιφέρεια Αττικής, του  Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού Ε.Μ.Π.

Στη συναυλία συμμετείχε η Παιδική Χορωδία Δημήτρη Τυπάλδου και η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα “Νίνα Πατρικίδου” (Π.Ν.Σ.Ο.”Ν.Π.)που είναι υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Επίσης στην εκδήλωση έλαβαν μέρος η καταξιωμένη σοπράνο crossover Μάνια Βλαχογιάννη και ο πιανίστας Σπύρος Σουλαδάκης.

Με αφορμή την εκδήλωση ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε:

«Εργαζόμαστε όλοι μαζί για να διατηρηθεί η φλόγα της αγάπης, της προοπτικής και της αλληλεγγύης . Το έργο της Φλόγας, αξίζει την υποστήριξή μας καθώς αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες και μοιράζεται τους φόβους και τις αγωνίες τους.

Είναι ηθική μας υποχρέωση να εργαστούμε για την προστασία και την ασφάλεια της ζωής των πολιτών. Στην Περιφέρεια Αττικής υλοποιούμε συγκεκριμένο πλαίσιο δράσεων που στόχο τους έχουν την προστασία της υγείας των πολιτών και τον προσυμπτωματικό έλεγχο».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ