Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Το νόημα των γιορτών ανακάλυψαν τα παιδιά στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού παρέα με τον Σκρουτζ

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα για τους μικρούς θεατρόφιλους του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, μιας και τρια πνεύματα των γιορτών επισκέφθηκαν τον γκρινιάρη Σκρουτζ: εκείνα των προηγούμενων, των τωρινών και των μελλοντικών Χριστουγέννων.

Μετά την εμπειρία αυτή, η ημέρα των Χριστουγέννων ξημέρωσε βρίσκοντας έναν διαφορετικό και αλλαγμένο Σκρούτζ.

Η πιο επίκαιρη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία βασισμένη πάνω στο αριστούργημα του Καρόλου Ντίκενς«Ο Σκρουτζ και τα Πνεύματα των Γιορτών», παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, σε σκηνοθεσία και θεατρική διασκευή της Κέλλυ Σταμουλάκη, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου.

Τις οικογένειες υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, η Πρόεδρος της Κοινότητας Ψυχικού Μάρλη Μαλάμη και ο Πρόεδρος της χορηγού της παράστασης AHEPA “Saint Filothei” Chapter HJ – 40 Psychico, Παναγιώτης Ριζόπουλος.

 

 

Οι μικροί φίλοι απόλαυσαν την παράσταση και τον καταπληκτικό θίασο με τον πρωταγωνιστή Σταύρο Νικολαΐδη να ερμηνεύει μοναδικά τον ρόλο του Σκρουτζ, και την Ελευθερία Ρήγου σε έναν ξεχωριστό ρόλο.

Μαζί τους έπαιξαν, τραγούδησαν και χόρεψαν οι ταλαντούχοι ηθοποιοί: Έφη Κιούκη, Περικλής Τσαμαντάνης και Πέτρος Γρύλος, σε μουσική του Ζακ Ιακωβίδη, και πάνω στα βήματα της Άννας Μάγκου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ