Ελάτε στην παρέα μας

Διονύσου

Οι Δήμοι της Αττικής και το Όλοι μαζί μπορούμε μοίρασαν δώρα στα παιδιά που έχουν ανάγκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Χριστούγεννα σημαίνει αλληλεγγύη και προσφορά και οι δημότες της Αττικής τίμησαν αυτή την άποψη με τον καλύτερο τρόπο.

Μέσα από τη δράση του Όλοι Μαζί Μπορούμε έγιναν Άι Βασίληδες και συγκέντρωσαν παιχνίδια και δώρα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Κηφισιά

Το πρωί του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Ερυθραίας προσήλθαν δεκάδες πολίτες προσφέροντας παιχνίδια και άλλα δώρα, καταφέρνοντας έτσι να συγκεντρωθούν 60 κούτες με παιχνίδια για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών των Κοινωνικών Παντοπωλείων Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας.

Η  ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Δήμου και του “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” για τη συγκέντρωση χριστουγεννιάτικων δώρων και παιχνιδιών για τα παιδιά των ευπαθών οικογενειών του Δήμου ήταν μεγάλη και συγκινητική. Ανάμεσά τους παιδιά τα οποία δωρίσαν τα παλιά τους παιχνίδια, γιαγιάδες και παππούδες που προσέφεραν  παιχνίδια των εγγονών τους, οικογένειες που αγόρασαν και έδωσαν καινούργια δώρα για τα παιδιά του Δήμου που έχουν την ανάγκη μας.

 

 

 

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα  Κατερίνα Καραλή ευχαριστούν τους πολίτες που συμμετείχαν στη δράση του  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ σε συνεργασία με τον Δήμο μας για την συνεισφορά τους και την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στις κοινωνικά και οικονομικά ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας.

 

Φιλοθέη-Ψυχικό

Ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού και το Όλοι Μαζί Μπορούμε συγκέντρωσαν χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη!

Στο ξύλινο ΚΙΟΣΚΙ του Κοινωνικού Παντοπωλείου – στην είσοδο του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης.

 

 

 

Χάρη σε όλους εσάς μαζεύτηκαν δώρα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ό,τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί τα φετινά Χριστούγεννα.

 

Χαλάνδρι

Κανένα παιδί χωρίς χριστουγεννιάτικο δώρο, γιατί όλοι μαζί μπορούμε! Συγκινητική η ανταπόκριση των Χαλανδραίων στο κάλεσμα του Δήμου και του «Όλοι μαζί Μπορούμε», να συγκεντρωθούν χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά των οποίων οι οικογένειες μπορεί να βρίσκονται σε ανάγκη.

Δεκάδες πολίτες προσήλθαν στο δημαρχείο Χαλανδρίου, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου και του «Όλοι μαζί Μπορούμε», ώστε να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς χριστουγεννιάτικο δώρο.

 

 

Συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες δώρα (βιβλία, επιτραπέζια και κάθε είδους παιχνίδια για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά), τα οποία θα διατεθούν στις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη και στα ιδρύματα του Χαλανδρίου.

Ο Δήμος Χαλανδρίου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές, με Aνθρωπιά και Aλληλεγγύη!

 

Διόνυσος

 

Συγκινητική ήταν, η ανταπόκριση των πολιτών στην εθελοντική δράση «ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ!!!» που πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Διονύσου σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε», το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, στην Κοινωνική Ιματιοθήκη του Δήμου στον Άγιο Στέφανο με μέριμνα της Αντιδημάρχου Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γεωργίας Κριεμάδη.

Μικροί και μεγάλοι, φορείς και εταιρίες αλλά και ο συμπολίτης δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ  Άκης Παυλόπουλος, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου Διονύσου προσφέροντας εκατοντάδες χριστουγεννιάτικα δώρα, παιχνίδια και παιδικά βιβλία.

 

 

Όλα τα χριστουγεννιάτικα δώρα που συλλέχθηκαν θα διανεμηθούν σε παιδιά ευπαθών ομάδων του Δήμου μέσω των Κοινωνικών Δομών μας προκειμένου να χαρίσουν χαμόγελα τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την επιτυχία της εκδήλωσης και απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους δημότες, συλλόγους και εταιρίες που με την προσφορά τους στα παιδιά απέδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά τους.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ