Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Οι “James” ξεσήκωσαν το αθηναϊκό κοινό στο Θέατρο Βράχων

Δημοσιεύθηκε

στις


Μία ακόμα μοναδική συναυλία πραγματοποίησαν πριν λίγες ημέρες το συγκρότημα “James” στο κατάμεστο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη». Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, ο Τιμ Μπουθ και η παρέα του έκαναν την έκπληξη στους χιλιάδες φίλους που ήταν εκεί και εμφανίστηκαν όχι στη σκηνή αλλά… στις κερκίδες του θεάτρου.
Οι James, το αγαπημένο βρετανικό εναλλακτικό ροκ συγκρότημα από το Μάντσεστερ, παρουσίασαν για περίπου 2.30 ώρες, τραγούδια από το νέο τους άλμπουμ με τον τίτλο «La Petite Mort» και φυσικά ξεσήκωσαν το κοινό με μεγάλες επιτυχίες από όλη τη δισκογραφία τους όπως το Say Something, η Senorita, το Laid, το Tomorrow, το Getting away with it κ.ά.
 
Το συγκρότημα επισκέφθηκε ξανά την ελληνική πρωτεύουσα στο πλαίσιο της περιοδείας για το νέο του άλμπουμ, που περιλαμβάνει κομμάτια όπως το «Frozen Britain» και το Curse Curse.  Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 54χρονος φρόντμαν Τιμ Μπουθ «πέταξε» πάνω από το κοινό τραγουδώντας μαζί τους, ενώ έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους τυχερούς φαν να ανέβουν για λίγο επί σκηνής και να χορέψουν.
 
Στο τέλος της βραδιάς το κοινό υποκλίθηκε στους James και οι James στο κοινό τους, που κάθε φορά τους επιφυλάσσει την πιο ενθουσιώδη υποδοχή.
 
Τη συναυλία άνοιξε το αθηναϊκό συγκρότημα Moan.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ