Ελάτε στην παρέα μας

Νίκαιας - Άγιου Ιωάννη Ρέντη

Η παράσταση «Λάχανα και Χάχανα – Ο Καλός μου Εαυτός» στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το νέο μιούζικαλ του Τάσου Ιωαννίδη, «Λάχανα και Χάχανα – Ο Καλός μου Εαυτός» θα φιλοξενήσει το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης) τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 9.00 μ.μ.

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η εταιρεία Μέθεξις, υπόσχονται ένα ταξίδι γεμάτο αγαπημένα αλλά και νεα τραγούδια από τα Λάχανα και Χάχανα και με ζωντανή ορχήστρα επί σκηνής.

Λίγα λόγια για το έργο

Το νέο έργο του Τάσου Ιωαννίδη «Ο Καλός μου Εαυτός», πραγματεύεται με απλό και άμεσο τρόπο τις έννοιες της «αυταγάπης», της «αυτεπάρκειας», της «αυτοεκτίμησης», των θετικών σκέψεων και προτείνει παιγνιώδεις τρόπους διαχείρισης των αρνητικών συναισθημάτων. Ο Πίπης, ο Μαθητευόμενος Νεράιδος, μαζί με τον Ατσίδα, την Χαχανένια και τον Λαχανίδα μας ταξιδεύουν σε ένα «ολιγοπάτητο» μονοπάτι αναζήτησης του… καλού μας εαυτού, μέσω μίας πρωτότυπης ιστορίας με μουσικές στάσεις στα πιο αγαπημένα τραγούδια της σειράς «Λάχανα και Χάχανα», καθώς και ολοκαίνουρια τραγούδια και χαρούμενα παιχνιδοτράγουδα, γεμάτα χιούμορ και …καλοσύνη.

Η μέθοδος «Τραγουδώ και Μαθαίνω» γίνεται το «μαγικό κλειδί». Τα παιδιά ανακαλύπτουν ότι με όχημα την μουσική και το τραγούδι, η μαθησιακή διαδικασία γίνεται παιχνίδι. Θα καταφέρουν άραγε να πείσουν και τους μεγάλους;

Κείμενο- Μουσική: Τάσος Ιωαννίδης

Σκηνοθεσία-καλλιτεχνική επιμέλεια:Χρήστος Τριπόδης-Τάσος Ιωαννίδης

Ενορχήστρωση: Κώστας Γανωσέλης-Σταύρος Καρτάκης

Πρωταγωνιστούν: Ειρήνη Ψυχράμη, Λυδία Σγουράκη, Γιώργος Αιμιλιανός Σταυρινός, Γιάννης Τσότσος ,Αλέξανδρος Ζουγανέλης ,Χριστίνα Μπίτου

Παίζουν οι μουσικοί:Γιώργος Αιμιλιανός Σταυρινός( Πιάνο, κρουστά), Γιάννης Τσότσος (Κιθάρα), Αλέξανδρος Ζουγανέλης (Σαξόφωνο, φλάουτο)

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/laxana-kai-xaxana-o-kalos-mou-eautos/

Τιμές Εισιτηρίων

Προπώληση: 10€ και 8 €(άνεργοι,πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ)

Γενική Είσοδος: 12€/άτομο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ