Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Ησαΐας Ματιάμπα: “Στο χέρι μας είναι να μην ενδώσουμε σε εκπτώσεις δουλειάς”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Ησαΐας Ματιάμπα έχει αποδείξει πως είναι καλλιτέχνης με όλη τη σημασία της λέξης, δεδομένου ότι στο βιογραφικό του θα βρει κανείς από μουσικούς δίσκους και εμφανίσεις, μέχρι συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις και… μιμήσεις!

Ο ίδιος μίλησε στον Χ-τύπο και την Ιφιγένεια Μπελή σε μια αποκλειστική συνέντευξη για το νέο του τραγούδι για “Μια ανάσα για δυο” τη σχέση του με την υποκριτική, αλλά και για τη συμμετοχή του στο Your Face Sounds Familiar All Star, ενώ στέλνει το δικό του μήνυμα σε όσους έχουν πέσει θύματα συμπεριφορών κακοποίησης.

Επιπλέον, έκανε ιδιαίτερη μνεία στο πώς έχει επηρεαστεί ο ίδιος ως καλλιτέχνης αλλά και ο κλάδος γενικότερα από την πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα που έχει επιφέρει αναφέροντας τα εξής:

“Πιστεύω ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε τον προηγούμενο τρόπο διασκέδασης γιατί θα αλλάξουν πολλά όταν όλο αυτό καταλαγιάσει. Άρα το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι πρώτον να προσαρμοστούμε στα καινούρια δεδομένα και δεύτερον να κάνουμε όσο καλύτερα αυτό που επιθυμούμε για να μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε όλο αυτό! Εκμετάλλευση και “κακές συνθήκες” θα υπάρξουν αλλά αν ο κλάδος είναι ενωμένος μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα! Στο χέρι μας είναι να μην ενδώσουμε σε εκπτώσεις δουλειάς προκειμένου να έχουμε δουλειά ειδικά μετά από τη μεγάλη παύση που έχει προηγηθεί.”

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Ματιάμπα εδώ

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ