Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Που εγκαινιάστηκε Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών το Δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής στην Καλλιθέα, δωρεά του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”, εγκαινιάστηκε την Τετάρτη στον χώρο του παλιού Ιπποδρόμου.

Για τη δικαίωση των μακρόχρονων κινητοποιήσεων του Δήμου και των κατοίκων έκανε λόγο ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κώστας Ασκούνης, ο οποίος ευχαρίστησε τους πολίτες της Καλλιθέας για τη συμβολή τους, ενώ ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» κ. Θεόδωρος Μαραβέλιας αναφέρθηκε στα βασικά χαρακτηριστικά και τον κοινωνικό προορισμό του έργου. Καλλιτέχνες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής έδωσαν ξεχωριστό χαρακτήρα στην εκδήλωση.
Παρόντες στην εκδήλωση ήσαν ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο βουλευτής Πιερίας της «Δημοκρατικής Αριστεράς» κ. Γιάννης Αμοιρίδης, οι Αντιπεριφερειάρχες Αττικής κ.κ. Μαρία Καρακλιούμη και Κώστας Παπαντωνίου, οι Δήμαρχοι Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης, Νέας Σμύρνης κ. Σταύρος Τζουλάκης και Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου, αντιπροσωπεία του Δήμου Πράγας 5 με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο κα. Ναντιέζντα Kρατοσβίλοβα, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών κ. Παναγιώτης Σκανδαλάκης, ο πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Γιώργος Κυριόπουλος, εν ενεργεία και παλαιά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλλιθέας, διευθυντές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων καθώς και εκπρόσωποι πολλών κοινωνικών οργανώσεων της πόλης.
 

 

  

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ