Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Συζήτησαν το “Σχέδιο Ανασυγκρότησης”

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεδρίαση της Τοπικής

Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Νέας Ιωνίας

Με απρόσμενη, για πολλούς και βάση της πορείας του κόμματος, προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Νέας Ιωνίας, τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου που έχει ανοίξει το κόμμα, με θέμα “Πολιτικές θέσεις και Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης”.

Τη συνεδρίαση άνοιξε ο κ. Κώστας Κουλούρης, υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Ιωνίας αλλά και μέλος κλιμακίου από τα κεντρικά της Ιπποκράτους για το Λεκανοπέδιο. Στη συνέχεια τοποθετήθηκε η κα Φώφη Γενημματά, ως επίσημη ομιλήτρια, και ακολούθησαν τα μέλη.
Με βάση σχόλια ιστορικού κομματικού μέλους  “η συμμετοχή ήταν μεγαλύτερη και από εκείνη των εκλογών του 2009”, καθώς είχαν καλυφθεί σχεδόν όλα τα καθίσματα του Συνεδριακού Κέντρου, ενώ υπήρχαν και κάποιοι όρθιοι.

Εκλογές την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου

Η δεύτερη συνεδρίαση θα  πραγματοποιηθεί Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, ώρα 6.00 μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο Νέας Ιωνίας (ΚΕΠ), με θέμα ΄Καταστατικό – Διακήρυξη’.
Οι διαδικασίες πριν το συνέδριο θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 24/2/2013, με την εκλογή αντιπροσώπων για το συνέδριο. Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Νέας Ιωνίας, από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Η ακριβής διάρκεια θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ