Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

“Όχι άλλο αίμα στη Μεσογείων”

Δημοσιεύθηκε

στις

Δημοπρατήθηκε επιτέλους το

έργο κατασκευής πεζογέφυρας

στην Αγία Παρασκευή

Με καθυστέρηση πλέον των είκοσι ετών, δημοπρατήθηκε επιτέλους το έργο κατασκευής της πεζογέφυρας  «Γελαδάκη» επί της Λεωφόρου Μεσογείων στο Δήμο Αγίας Παρασκευής.
Πρόκειται για ένα έργο το οποίο είναι απολύτως επιβεβλημένο δεδομένου ότι στο σημείο αυτό έχουμε δυστυχώς θρηνήσει τον τραγικό θάνατο περισσότερων των 20 ανθρώπων, πολλοί απ’ αυτούς νέοι, που χάθηκαν στην προσπάθειά τους να διασχίσουν τη Λεωφόρο Μεσογείων.

Επιπλέον, στο σημείο αυτό, λόγω της έλλειψης της πεζογέφυρας μέχρι σήμερα, τα Πευκάκια  «κόβονται κυριολεκτικά στα δύο», αφού είναι αδύνατη η επικοινωνία του «βορείου» με το «νότιο» τομέα  της Μεσογείων.
Με σύνθημα «Όχι άλλο άδικο αίμα στη Μεσογείων», έγιναν συνεχείς, επίμονες και συντονισμένες προσπάθειες από την παρούσα Δημοτική Αρχή. Οι πιέσεις κορυφώθηκαν με διαβήματα στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών& Δικτύων, συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου και προσωπικές επιστολές του Δημάρχου προς τον Υπουργό κ. Κωστή Χατζηδάκη.
Στο δελτίο τύπου του Δήμου Αγίας Παρασκευής αναφέρονται τα εξής: “Έτσι,  είμαστε σήμερα στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να έχουμε καταφέρει την ικανοποίηση ενός χρόνιου και αυτονόητα δίκαιου αιτήματος του Δήμου μας.
Έχοντας κερδίσει και αυτό το «στοίχημα», ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς  επιθυμεί να ενημερώσει τους πολίτες ότι προχωρά αποφασιστικά στη διεκδίκηση έργου κατασκευής και δεύτερης πεζογέφυρας επί της οδού Μεσογείων, προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η ασφάλεια των πεζών και η απρόσκοπτη επικοινωνία του «βορείου» με το «νότιο» τομέα της πόλης μας”.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ