Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Ερώτηση του επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης, Χάρη Τομπούλογλου προς τη Δημοτική Αρχή

Δημοσιεύθηκε

στις

“Γιατί κόπηκαν τα δέντρα στο

Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας;”

Ερώτηση προς τη Δήμαρχο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, κα Έφη Γαϊτανά-Αποστολάκη και τον Αντιδημάρχου Πρασίνου κ. Φώτη Νικολόπουλο υπέβαλε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Καλημέρα Όμορφη Πόλη, κ. Χάρης Τομπούλογλου σχετικά με την κοπή δέντρων στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. 

Το κείμενο της ερώτησης είναι το εξής:
“Κυρία Δήμαρχε, κύριε Αντιδήμαρχε,
τις  τελευταίες μέρες κόπηκαν πολλά δέντρα στο άλσος μας (περίπου 50 λεύκες και ευκάλυπτοι). Παρακαλώ να μου χορηγήσετε σύμφωνα με το άρθρο 69 του Ν.3852/2010, εγγράφως και εμπρόθεσμα, αντίγραφο της σχετικής άδειας από την αρμόδια αρχή (Διεύθυνση Δασών Αθηνών), να μου γνωστοποιήσετε για πόσα δέντρα δόθηκε άδεια να κοπούν και αν σημαδεύτηκαν αυτά τα δέντρα και να μου χορηγήσετε αντίγραφο της έκθεσης ελέγχου από το Δασαρχείο ότι πράγματι κόπηκαν αυτά και μόνο τα δέντρα που είχαν προσημειωθεί. Επίσης, παρακαλώ να μου γνωστοποιήσετε ποιες ανάγκες του Δήμου θα καλύψουν τα κομμένα δέντρα, που εξαφανίστηκαν αμέσως.
Τέλος, παρακαλώ να μου γνωστοποιήσετε ποια μέτρα πρόκειται να πάρετε για τους καταληψίες του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ και για τη διαφύλαξη της περιουσίας του Δήμου (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ-ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ και άλλα)”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ