Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Κάλεσμα συμμετοχής στην προεκλογική μάχη

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση του Ευάγγελου

Βενιζέλου με εκπροσώπους

της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

O Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκε στις 3 Απριλίου στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού από όλη τη χώρα, με αντικείμενο τη συνεργασία και τον συντονισμό των δράσεων της Κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για μια αποτελεσματική και έμπρακτη αλληλεγγύη στους ανέργους και στα φτωχότερα στρώματα που το έχουν ιδιαίτερη ανάγκη.

Ο κ. Βενιζέλος κάλεσε τους περιφερειάρχες, δημάρχους, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους και γενικότερα τον κόσμο της Τ.Α. να μετάσχουν ενεργά και δυναμικά στην προεκλογική μάχη με στόχο μια Αυτοδύναμη Ελλάδα, μια ισχυρή δημοκρατική και προοδευτική παράταξη με το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα που να παίζει τον καθοριστικό ρόλο για την πολιτική διεύθυνση της χώρας και την οριστική υπέρβαση της κρίσης.
Στην εισαγωγική του ομιλία, ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον ρόλο που παίζει και που πρέπει να παίξει με πιο έντονο τρόπο η Τ.Α. προκειμένου να λειτουργήσει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο κοινωνικής προστασίας, ώστε να μη νιώθει κανείς μοναχικό και αβοήθητο θύμα της κρίσης, να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της απόλυτης φτώχιας, των μοναχικών ανθρώπων και των νοικοκυριών που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε στα στελέχη της Τ.Α. ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία να αξιοποιηθούν στο έπακρο προγράμματα, όπως το νέο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» που καλύπτει πολύ περισσότερες ανάγκες, τα προγράμματα αυτεπιστασίας των δήμων για την καταπολέμηση της ανεργίας και την τοπική ανάπτυξη. Κάλεσε επίσης τα στελέχη της Τ.Α. να συμβάλουν με προτάσεις και ιδέες τους στις προγραμματικές επεξεργασίες του ΠΑΣΟΚ, ώστε η διαχείριση και υπέρβαση της κρίσης να μην είναι μια υπόθεση μόνο του κεντρικού πολιτικού συστήματος, αλλά μια υπόθεση όλης της κοινωνίας, όλων των τοπικών κοινωνιών, όλων των Ελλήνων και των Ελληνίδων.
 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ