Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Την αποπομπή του Γιάννη Κεσκινίδη ζητάει η παράταξη “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη” από τον Δήμαρχο

Δημοσιεύθηκε

στις

“Το πολιτικό ύφος του Αντιδημάρχου

χρεώνεται πολιτικά σε εσάς“

Η δημοτική παράταξη “Ηράκλειο-Ανθρώπινη Πόλη” σχολιάζει με ανακοίνωσή της το επεισόδιο που συνέβη μεταξύ του Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Τσεκούρα και του Αντιδημάρχου, κ. Γιάννη Κεσκινίδη στη συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη που οδήγησε στην αποχώρηση των Συμβούλων της παράταξης από τη συνεδρίαση και ζητάει την αποπομπή του Αντιδημάρχου από τον Δήμαρχο, κ. Παντελή Βλασσόπουλο.
Η ανακοίνωση της παράταξης του κ. Νίκου Μπάμπαλου είναι η εξής:

“Κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 13-3-2012, ενώ στο Δημοτικό Συμβούλιο συζητιόταν ιδιαιτέρως ευαίσθητο θέμα με πολλαπλές προεκτάσεις, για το οποίο θα αναφερθούμε αυτοτελώς, Αντιδήμαρχος της διοίκησης Βλασσόπουλου, στους διαδρόμους του δημαρχείου, εις επήκοον παρισταμένων δημοτών, απεκάλεσε δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας – ενδεχομένως και άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης – με αφορμή τις θέσεις που αυτοί εξέφρασαν επί του συγκεκριμένου θέματος, στα πλαίσια ασκήσεως των καθηκόντων τους, με αγοραίο και άκρως εξυβριστικό χαρακτηρισμό.  Τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί και συμπεριφορές τυγχάνουν απολύτως ξένοι με τα ήθη και με την μακρά πολιτική και δημοκρατική παράδοση της Πόλης μας.  
Όταν το θέμα τέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο από το δημοτικό σύμβουλο της παράταξης μας κ. Δημήτρη Τσεκούρα, προκειμένου ο ως άνω Αντιδήμαρχος να ανακαλέσει και να εκτονωθεί η ένταση, αυτός όχι μόνο δεν έπραξε κάτι τέτοιο αλλά συνέχισε με ακόμα πιο εριστικό ύφος, εκτοξεύοντας νέους χαρακτηρισμούς.
Συνεπεία της απαράδεκτης συμπεριφοράς του παραπάνω Αντιδημάρχου, η Παράταξη μας αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι άλλων Παρατάξεων της αντιπολίτευσης απεχώρησαν από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Είναι προφανές, κύριε Δήμαρχε, ότι για κάθε ημέρα που ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχός σας εξακολουθεί να κατέχει θέση διοίκησης στο δήμο, το πολιτικό ύφος, ήθος και συμπεριφορά του Αντιδημάρχου σας αντανακλά και χρεώνεται πολιτικά, αφενός σε εσάς τον ίδιο ατομικά, αφετέρου στην Παράταξη «ΑΚΕΠ – Ηράκλειο Επόμενη Μέρα» συλλογικά”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ