Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ

Δημοσιεύθηκε

στις

Πλατιά σύσκεψη για την οργάνωση της πάλης

Πλατιά σύσκεψη τη Δευτέρα 21 Νοέμβρη οργανώνει η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ στο πλαίσιο της συνεχούς μάχης που δίνεται για την αποτελεσματικότερη οργάνωση της πάλης ενάντια στα άγρια αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα. Η σύσκεψη θα γίνει στις 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Imperial (πλατεία Καραϊσκάκη).

Η Γραμματεία Αττικής καλεί σε συμμετοχή στη σύσκεψη τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων, τις Σωματειακές Επιτροπές, τις Επιτροπές Αγώνα, τις Επιτροπές του ΠΑΜΕ, τις λαϊκές επιτροπές. Να ενημερωθούν και να συζητήσουν για τις εξελίξεις, να σχεδιάσουν και να πάρουν μέτρα ανάπτυξης και βελτίωσης της οργάνωσης της δράσης.
Ζητήματα αιχμής το επόμενο διάστημα αποτελούν η προστασία των ανέργων – ο επίσημος αριθμός των οποίων κοντεύει το 1.000.000 (!) – η μάχη ενάντια στην εργασιακή εφεδρεία που οδηγεί χιλιάδες εργαζόμενους στο Δημόσιο στην απόλυση, η υπεράσπιση των Συλλογικών Συμβάσεων, η αποτροπή των νέων σχεδίων της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και τις συντάξεις, το φορολογικό και τα νέα μέτρα που θα δρομολογηθούν με τον κρατικό προϋπολογισμό του 2012.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ