Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Δήμος Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Αυτοψία του Δημάρχου σε έργο στην περιοχή της Κοκκινιάς

Το ρυθμό εξέλιξης του έργου «Διαδρομές Ζωής – Πνοή Περιβάλλοντος» στην περιοχή της Κοκκινιάς διαπίστωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με επιτόπια επίσκεψή του, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου. Το Δήμαρχο συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων, κ. Νικόλαος Πέππας και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Το έργο βρίσκεται στα στάδιο ανάπλασης της πλατείας Ξηλούρη και της οδού Μεσογείων, από Δάφνης μέχρι Ηπείρου, με ανακατασκευή κρασπέδων, πλακοστρώσεις, ασφαλτοστρώσεις και  κατασκευή ποδηλατοδρόμων επί της οδού Μεσογείων. Το αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινά η ανάπλαση του πάρκου των οδών Πεντέλης και Αργοναυτών.       
Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ανάπλασης πέριξ της πλατείας Ξηλούρη από την οδό Δάφνης μέχρι και την  οδό Αναπαύσεως, ενώ η ολοκλήρωση του έργου αναμένεται έως το τέλος του 2011.
Την ικανοποίηση του για το ρυθμό εξέλιξης του έργου εξέφρασε ο κ. Πατούλης, μετά το πέρας της επίσκεψής του: «Παρά τις δυσκολίες στη χρηματοροή από το Κράτος σε ευρωπαϊκά προγράμματα που είχαμε κερδίσει με κόπο, το έργο εξελίσσεται ικανοποιητικά σύμφωνα με το αναθεωρημένο χρονοδιάγραμμα, ενώ βρισκόμαστε σε συνεχή επιτήρησή του και το παρακολουθούμε από κοντά. 
Με την ολοκλήρωση του, αναβαθμίζεται η περιοχή της Κοκκινιάς και ευρύτερα η πόλη μας και βελτιώνεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για χώρα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, προχωρούμε με σκληρή δουλειά, προσπάθεια και επιμονή στην υλοποίηση του έργου μας, που είναι  αποτέλεσμα σοβαρού σχεδιασμού και διεκδίκησης από την κεντρική εξουσία.»                                
Από πλευράς υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου που συνόδευσαν τον κ. Δήμαρχο ήταν η κα Έλλη Πρωτόπαπα Προϊσταμένη του Τμήματος Κατασκευής Έργων και οι κ. κ. Νίκος Μιχαηλίδης και Νίκος Τσόλκας υπεύθυνοι επίβλεψης του έργου.          
    

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ