Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου με το σύλλογο “Λόρδος Βύρων”

Δημοσιεύθηκε

στις

Συζήτηση για το

κυκλοφοριακό της οδού Βύρωνος

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου, κ. Γιώργου Πατούλη, με τον Δ.Σ. του Εξωραϊστικού- Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου – Κάτω Πεύκης “Λόρδος Βύρων” , όπως μας πληροφορεί το γραφείο τύπου του Δήμου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης, κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Συγκοινωνίας και Κυκλοφορίας, κ. Γεώργιος Ζήκος και αρμόδιοι  υπηρεσιακοί παράγοντες.         

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος, κ. Πέτρος Χαλκιαδάκης, και τα μέλη του Συλλόγου έθεσαν στο κ. Δήμαρχο ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους των όμορων Δήμων Αμαρουσίου και Κάτω Πεύκης και κυρίως το κυκλοφοριακό στην διαδημοτική οδό Βύρωνος. Ο κ. Πατούλης, αφού άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις τοποθετήσεις του Δ.Σ. του Συλλόγου, διαβεβαίωσε τα μέλη του ότι άμεσα θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Δημήτρη Φωκιανό, προκειμένου να υπάρξει μία κοινά αποδεκτή λύση σε αυτό το σημαντικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους κατοίκους.  

 “Μάλιστα για το θέμα αυτό ο Δήμος Αμαρουσίου με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής πριν από 4 χρόνια έχει προχωρήσει  στην εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης, οι προτάσεις της οποίας είχαν τεθεί σε  διαβούλευση  τόσο με τις  προηγούμενες Διοικήσεις των όμορων Δήμων Πεύκης και Ηρακλείου, όσο και με τους κατοίκους” αναφέρεται στο δελτίο τύπου όπου προστίθεται ότι  ο κ. Πατούλης αναφορικά με το θέμα της διάνοιξης οδού μεταξύ της οδού Βύρωνος και των Σχολών του ΟΤΕ υποσχέθηκε στα μέλη του Δ.Σ. ότι με εντολή του θα εξετασθεί από την Τεχνική Υπηρεσία και την Πολεοδομία του Δήμου. “Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν την ικανοποίηση τους στον κ. Δήμαρχο για τη διάθεση και το ενδιαφέρον του να ακούσει όσα απασχολούν τους κατοίκους, καθώς και για την προσπάθεια του να δοθούν λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα δεκαετιών” καταλήγει το δελτίο τύπου του Δήμου Αμαρουσίου.        

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ