Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Ομιλία του Λάμπρου Μίχου στην Αγία Βαρβάρα

Δημοσιεύθηκε

στις

“Εμπιστευτείτε τον

Γιώργο Παπανδρέου”

Στο 1ο ΚΑΠΗ Αγίας Βαρβάρας, μίλησε ο βουλευτής Β΄Αθηνών ΠΑΣΟΚ και πρώην Δήμαρχος της πόλης, κ. Λάμπρος Μίχος, παρουσία εκατοντάδων κατοίκων  της περιοχής που είχαν κατακλύσει από νωρίς τον χώρο, μέσα και έξω από το ΚΑΠΗ, ξεσπώντας σε χειροκροτήματα και θερμούς εναγκαλισμούς όταν έφθασε ο βουλευτής στο σημείο. «Κανείς δεν ξεχνάει την περίοδο που ο Λάμπρος ήταν δήμαρχος, για μας είναι ο δικός μας άνθρωπος», έλεγε μία ηλικιωμένη γυναίκα, που διέσχιζε με προσπάθεια τον κόσμο για να τον χαιρετήσει.

Με διάθεση κριτικής, αμεσότητα αλλά και χιούμορ απέναντι στην επικαιρότητα, ο κ. Μίχος αναφέρθηκε στα καυτά θέματα της οικονομίας, όπως η φημολογία περί αναδιάρθρωσης, τις καινοτομίες που εισάγει ο νέος νόμος περί ευθύνης υπουργών (ο κόσμος επευφημούσε, όταν εκείνος μίλησε για την «ποινή» δήμευσης της προσωπικής περιουσίας υπουργών), αλλά και σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη.
«Εμπιστευθείτε τον Γιώργο Παπανδρέου και την προσπάθεια που κάνει», τόνισε ενώ έκλεινε την ομιλία του, δίνοντας τόνο θετικής προοπτικής για το μέλλον.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ