Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στη Μεταμόρφωση

Δημοσιεύθηκε

στις

“Οι νέοι μπορούν να φέρουν πίσω την ελπίδα”

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ Μετ/σης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα, με βλέμμα την Ελπίδα, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Στην εκδήλωση, την οποία ευλόγησε ο αιδεσιμότατος πατέρας Γεώργιος, περισσότερα από 130 άτομα είχαν την ευκαιρία να θέσουν τους προβληματισμούς τους προς τον Βουλευτή Β’ Αθήνας κ.Πάνο Καμμένο, στην προγραμματισμένη πολιτική συζήτηση που ακολούθησε.
Ο Πρόεδρος της Τ.Ο ΝΔ Μετ/σης κ. Μιχαήλ Φέκκας, απευθύνοντας χαιρετισμό, αφιέρωσε την εκδήλωση στους νέους, “Αυτούς που κληρονόμησαν μια χώρα στο χείλος της καταστροφής, αναλαμβάνοντας την αποστολή να εργαστούν για να φέρουν πίσω την ελπίδα και μπορούν” όπως είπε χαρακτηριστικά
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός του κ. Καμμένου, οι βουλευτές της Β’ Αθήνας κ.κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος και Αργύρης Ντινόπουλος, η αρμόδια Τομεάρχης της Ν.Δ κα Χριστίνα Σιδέρη, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β5 κ. Θεοδόσιος Λαμπρόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Μεταμόρφωσης και επικεφαλής της παράταξης “Δημοτική Ενωτική Κίνηση” κ. Δημήτρης Τζίτζιφας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Σάββας Νάνος,  Ευστράτιος Σαραούδας, Θεόδωρος Βλάμης και Χαρίκλεια Νικολοπούλου. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας κ.  ΧάρηςΤομπούλογλου, ο Πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥΝ Μετ/σης κος Χρήστος Μπηλιώνης και ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Γαλατσίου κ. Γιάννης Μανιάτης.
Επίσης, έγινε και κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς με ηλεκτρονικό τρόπο. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης κ. Μ. Καρπέτα για την παραχώρηση του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας για την θερμή τους παρουσία, τον κ. Καμμένο, ο οποίος απήντησε σε όλα τα ερωτήματα των παρευρισκομένων στεκόμενος όρθιος επί δύο ώρες και τον τοπικό τύπο για την κάλυψη της εκδήλωσης.
Τέλος η οργάνωση πρόκειται να πραγματοποιήσει σειρά εκδηλώσεων στην ευρύτερη περιοχή το επόμενο διάστημα.
 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ