Ελάτε στην παρέα μας

Διονύσου

Όχι σε επιπλέον επιβάρυνση για τα διόδια

Δημοσιεύθηκε

στις


Την απόφασή τους για την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών κατά της λειτουργίας νέων σταθμών διοδίων στη Βαρυμπόμπη και τον Άγιο Στέφανο καθώς επίσης και για τη σχεδιαζόμενη αύξηση στην τιμή των διοδίων στο Σταθμό των Αφιδνών, διατύπωσαν στην διάρκεια της συνάντησης, που είχαν στο Δημαρχείο Κηφισιάς, οι Δήμαρχοι, Κηφισιάς, κ. Νίκος Χιωτάκης, Διονύσου, κ. Ιωάννης Καλαφατέλης και Ωρωπού, κ. Ιωάννης Οικονομάκος.
Όπως τονίστηκε στη διάρκεια της συνάντησης, σε μία περίοδο που η οικονομική κρίση έχει αφήσει έντονα τα σημάδια της, οι πολίτες δεν μπορούν  να επιβαρυνθούν με ένα επιπλέον ποσό στις αναγκαίες και καθημερινές τους μετακινήσεις.
Οι Δήμαρχοι σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.Ε, ζήτησαν να παραβρεθούν  στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, όπου θα συζητηθεί το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «Κύρωση των Συμφωνιών Τροποποίησης των συμβάσεων παραχώρησης των μεγάλων οδικών έργων και ρύθμιση συναφών θεμάτων» για να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους και να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους.
Παράλληλα αποφάσισαν να ενημερώσουν βουλευτές, κόμματα, φορείς, ΜΜΕ και πολίτες των Δήμων ενώ τα Δημοτικά Συμβούλια θα συζητήσουν εκ νέου το θέμα για να αποφασίσουν σειρά κινητοποιήσεων.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ