Ελάτε στην παρέα μας

ΚΕΔΕ

Τι ζητάει ο Κώστας Ασκούνης για τις προσλήψεις στους δήμους

Δημοσιεύθηκε

στις


Να προστεθούν νέες ειδικότητες στο επερχόμενο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας ζητάει ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δημων Ελλάδας, κ. Κώστας Ασκούνης από τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας, κα Άννα Δελαπόρτα.
Όπως γράψαμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ το Υπουργείο Εργασίας ετοιμάζεται να υλοποιήσει νέο κύκλο του προγράμματος από το Σεπέμβριο σε δήμους και άλλους φορείς του δημόσιου τομέα κια για αυτό ζήτησε από τους δήμους να στείλουν προτάσεις με τα κενά που υπάρχουν Ο κ. Ασκούνης λοιπόν παρατηρεί στην επιστολή του προς την κα Δελαπόρτα πως στον προηγούμενο κύκλο του προγράμματος οι δήμαρχοι συνάντησαν ανυπέρβλητα εμπόδια αλλά και καταγγελίες γιατί με το προσωπικό γενικών καθηκόντων δεν μπορούσαν να καλύψουν μεγάλες και υπαρκτές ανάγκες λόγω απαγόρευσης προσλήψεων ιδιαίτερα στον τομέα της καθαριότητας.
Το αίτημα του κ. Ασκούνη έχει ως εξής: “Επειδή στον προετοιμαζόμενο νέο κύκλο Κοινωφελούς Εργασίας το Υπουργείο σας συνεχίζει την ίδια ανέξοδη προηγούμενη τακτική του, ζητάμε να διευρυνθούν οι προβλεπόμενες ειδικότητες με εκείνες του προσωπικού εργατών καθαριότητας, εργατών κήπων, πυρασφάλειας και πυροπροστασίας, προκειμένου το πρόγραμμα να έχει πρακτικό αποτέλεσμα και να ανταποκρίνεται στις πρακτικές μας ανάγκες”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ