Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Τι αποφάσισε η επιτροπή πολιτών για το κτήμα του ΕΘΙΑΓΕ

Δημοσιεύθηκε

στις


Πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Επιτροπής Φορέων και Πολιτών για το Κτήμα του ΕΘΙΑΓΕ.
Τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης εκπροσώπησε ο αναπληρωτής δήμαρχος κ. Κωνσταντόπουλος Γεώργιος ο οποίος και προήδρευσε, ενώ παρών ήταν και ο νομικός σύμβουλος του Δήμου κ. Νικολέρης.
Ο Δήμος Μεταμόρφωσης ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης να παρευρεθεί και να συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Επιτροπής, εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Χρονόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι η διοίκηση του Δήμου  Μεταμόρφωσης συμφωνεί με την απένταξη του ΑΒΚ 218 από το ΤΑΙΠΕΔ, δεν προτίθεται  όμως να διαβουλεύεται με την Επιτροπή, αλλά απευθείας με την δημοτική Αρχή Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Από το γειτονικό Ηράκλειο Αττικής, παρευρέθηκε ο κ.  Δημήτρης Ταβουλάρης που εκλέχθηκε δημοτικό σύμβουλος με το συνδυασμό  «Ρήξη και Ανατροπή στο Ηράκλειο» και ο οποίος διατύπωσε την έντονη ανησυχία της παράταξης του, για την τύχη του ΑΒΚ 218. Επίσης παρευρέθηκαν κάτοικοι, καταθέτοντας απόψεις και προτάσεις για τις ενέργειες της Επιτροπής.
Η Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
Α)  Τη σύσταση εθελοντικής νομικής ομάδας με συντονιστή τον κ. Νικολέρη, για την υποστήριξη των  ενεργειών της Επιτροπής.
Β)  Τη διοργάνωση εκδηλώσεων με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των κατοίκων για την σπουδαιότητα της διατήρησης του κτήματος «ΕΘΙΑΓΕ».
Γ)   Τη σύνταξη ανακοίνωσης με τις απόψεις – θέσεις της Επιτροπής
Δ)   Την εκτύπωση αφίσας η οποία θα τοποθετηθεί στις προθήκες των καταστημάτων.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ