Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Γιώργος Θωμάκος και η Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Μαργαρίτα Γκινοσάτη

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και η Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Μαργαρίτα Γκινοσάτη.

Η  κ. Γκινοσάτη είναι γνωστή ερμηνεύτρια- Δημοτική Σύμβουλος και μέλος του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» και συμμετέχει ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:  Γνωστή   σε   όλη   την   Ελλάδα, η  Έμφαση   του   Δήμου   μας,   στον   Πολιτισμό.  Καλωσορίζουμε   στη  “ΔΥΝΑΜΗ  ΕΛΠΙΔΑΣ  – ΣΥΜΜΑΧΙΑ   ΠΟΛΙΤΩΝ”  και    στη   κοινή   Προσπάθεια    μας   ,  μία  Κυρία   του   Πολιτισμού:  Την Ανεξάρτητη   Δημοτική   Σύμβουλο   του   Δήμου   μας   Μαργαρίτα   Γκινοσάτη. Γνωστό   στην  Τοπική   Κοινωνία  μας,   το   Πολιτιστικό   Αποτύπωμα  της ,  ως   Καθηγήτρια Μονωδίας κι Ερμηνεύτρια, ενώ επαγγελματικά   δραστηριοποιείται   ως   Στέλεχος   Μεγάλης   Φαρμακευτικής   Εταιρείας.   Οι   Εμπειρίες   και   Ικανότητες   της   στους  παραπάνω   τομείς  ,   μαζί   με  ό,τι   αποκομίζει   από   τη   θητεία    της    στο    Δημοτικό   Συμβούλιο  ,   θα   φανούν   πολύ    Χρήσιμα  ,   στη   Συνέχιση    του    Έργου   μας  ,   με   περισσότερο   κέφι  ,  αλλά   και   στην   Προσφορά   του   Πολιτιστικού    Αγαθού.

Η κα Γκινοσάτη επεσήμανε: «Η γνώση και η εμπειρία μου από τη θητεία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς και το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δ. Βικέλας», η συμμετοχή μου σε φορείς και συλλόγους του Δήμου μου και φυσικά η αγάπη μου για την πόλη μου και τους συμπολίτες μου με ωθούν να είμαι παρούσα και στην επόμενη εκλογική δημοτική αναμέτρηση. Συνεργάζομαι με τον συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου καθώς είμαι πεπεισμένη  ότι συγκλίνει απόλυτα με τις δικές μου ευαισθησίες και θα μου δώσει την δυνατότητα και την ελευθερία να αξιοποιήσω  αποτελεσματικά τους οραματισμούς μου για έναν πολιτιστικά δυναμικό Δήμο!»

 

H Μαργαρίτα Γκινοσάτη γεννήθηκε και κατοικεί στην περιοχή Μορτερό  της  Νέας Ερυθραίας Το γενεαλογικό δέντρο των προγόνων της (το γένος Φλωράκη)  έχει γεννηθεί και διαμείνει  στην Κηφισιά.

Κάτοχος διπλώματος Μονωδίας και Μελλοδραματικής  από το Ελληνικό Ωδείο με Α΄ Βραβείο Ερμηνείας και  Α΄ βραβείο σκηνικής  παρουσίας. Σπουδές στη Δραματική Σχολή «Κεντρική Σκηνή».   Επί χρόνια καθηγήτρια Μονωδίας σε Ωδεία  των Βορείων Προαστίων.

Έντονη η παρουσία και η συμμετοχή της στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας και ιδρυτικό μέλος της χορωδίας Ν. Ερυθραίας .

Συμμετείχε σε εκδηλώσεις της «Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής  Κηφισιάς», της «Ορχήστρας  του Δήμου Αθηναίων» και των μουσικών συνόλων της ενώ συνεργάστηκε και με την  Ομάδα του «Λαϊκού Θεάτρου  Νέας  Ερυθραίας».  Έχει συνεργαστεί με διακεκριμένους μουσικούς και συνθέτες (Μίκης Θεοδωράκης, Μίμης Πλέσσας  κ.α.), με εκλεκτούς τραγουδιστές του Λυρικού Μελλοδράματος  όπως και της σύγχρονης μουσικής σκηνής και με καταξιωμένους ηθοποιούς και σκηνοθέτες (Ρέϊνα Εσκενάζυ  η Μέμη Σπυράτου,   ο Κώστας Καζάκος , ο Γρηγόρης Βαλτινός  κ.α.) σε επιτυχημένες μουσικοθεατρικές παραστάσεις.

Στο ιδιωτικό τομέα εργάζεται σε μεγάλη Ελληνική και Εξαγωγική  Βιομηχανία Φαρμάκων της περιοχής ως Executive Secretary Διοίκησης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ