Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Την επόμενη ομάδα συμβασιούχων υποδέχθηκε ο Γιώργος Πατούλης

Δημοσιεύθηκε

στις


Τη δεύτερη ομάδα των 50 εργαζομένων από τους συνολικά 179 εργαζόμενους που θα απασχοληθούν στο Δήμο Αμαρουσίου με πεντάμηνες συμβάσεις πλήρους απασχόλησης στο πλαίσιο προγράμματος  Κοινωφελούς χαρακτήρα, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, στο Δημαρχείο.
Οι νέοι εργαζόμενοι καλύπτουν διοικητικό, οικονομικό, υγειονομικό προσωπικό τεχνολογικής και πανεπιστημιακής εκπαίδευσης σε αναλογία 20% επί του συνόλου, αλλά και εργατών γενικών καθηκόντων που θα απασχοληθούν κυρίως στην καθαριότητα.
Ο κ. Πατούλης, καλωσόρισε τους νέους εργαζόμενους στην «οικογένεια» του Δήμου Αμαρουσίου ως πολύτιμους συνεργάτες.
«Θέλουμε να έχουμε μία καθαρή και δημιουργική συνεργασία προς όφελος της πόλης και των κατοίκων της. Σε μια εποχή που οι δήμοι είναι «αφυδατωμένοι» όσον αφορά στο έμψυχο δυναμικό, η συμβολή σας είναι πολύτιμη στην κοινή μας προσπάθεια. Θα είμαστε κοντά σας σε ό,τι χρειαστείτε, και θέλουμε να ελπίζουμε ότι η σχέση αυτή θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια εάν το αυτοδιοικητικό αίτημα προς την αρμόδια υπουργό για παράταση της σύμβασής σας για άλλους 5 μήνες που έχουμε καταθέσει ως Κ.Ε.Δ.Ε τύχει θετικής ανταπόκρισης».

Διαβάστε επίσης:

Υποδοχή των πρώτων συμβασιούχων στο Δήμο Αμαρουσίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ