Ελάτε στην παρέα μας

Παπάγου - Χολαργού

Τα σχολεία του Δημου Παπάγου-Χολαργού στο προσκήνιο

Δημοσιεύθηκε

στις


Τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (πρώην ΟΣΚ), κ. Ηρακλή Δρούλια, επσκέφθηκε ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος και η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Χρύσα Παρίση. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις σχολικές εγκαταστάσεις του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και ο Δήμαρχος επεσήμανε την αύξηση των εγγραφών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, την ανάγκη νέων υποδομών, καθώς και την ανάγκη εξοπλισμού των σχολικών κτιρίων που ήδη λειτουργούν.
Επιπρόσθετα ο Δήμαρχος αξίωσε την επίσπευση των διαδικασιών για την έναρξη και ολοκλήρωση των εργασιών του σχολικού κτιρίου του 1ου Νηπιαγωγείου Χολαργού, επί της οδού Φειδίου 12,  ώστε να παραδοθεί προς χρήση το 2015. Επιπλέον ζήτησε την επιτάχυνση των μελετών για την προσθήκη που έχει σχεδιαστεί στο 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου.
Τέλος, συζητήθηκε το θέμα του παλιού σχολικού κτιρίου στην οδό Κλειούς και η αξιοποίησή του, με στόχο την οριστική εγκατάσταση εκεί, του νεοϊδρυθέντος 6ου Νηπιαγωγείου, καθώς και ενός Δημοτικού Σχολείου που θα εξυπηρετεί και τις δύο Κοινότητες του Δήμου μας.
Ο κ. Δρούλιας από την πλευρά του δήλωσε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για την προώθηση των παραπάνω θεμάτων και ζήτησε τη συνεχή συνεργασία του Δήμου και της Τεχνικής Υπηρεσίας ώστε να ξεπεραστούν γρήγορα τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ