Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

“Τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ στο Γαλάτσι δεν καταργούνται”

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Κυριάκος Τσίρος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ στην πόλη:  
“Η αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί αυτή την περίοδο οφείλεται στο ότι, βάσει του νόμου που ψηφίστηκε προ ολίγων ημερών από τη βουλή, οι ιατροί του ιδρύματος – πανελλαδικά και όχι μόνο στο Γαλάτσι, όπως ψευδώς επιχειρούν ορισμένοι να διασπείρουν – τίθενται σε διαθεσιμότητα ενός μήνα, ώστε να επιλέξουν εάν θα απασχολούνται αποκλειστικά στο ΙΚΑ ή θα λειτουργούν μόνο τα ιατρεία τους.
Στη συνέχεια η πολιτεία θα επανδρώσει τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ – συμπεριλαμβανομένου του ΙΚΑ Γαλατσίου – με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων (με προσλήψεις καινούριες και με όσους από τους παλιούς δεχθούν τη νέα κατάσταση). Αυτή είναι η ενημέρωση που έχω από το υπουργείο Υγείας και τη μεταφέρω σε εσάς.
Να υπενθυμίσω στους συκοφάντες ότι δεν είμαι ο υπουργός Υγείας αλλά ο Δήμαρχος Γαλατσίου που αγωνίζομαι για την πόλη μας. Καλό είναι οι ψευδείς φήμες και οι προσπάθειες παραποίησης των γεγονότων να σταματήσουν, διότι δεν είναι σωστό να παίζουμε με τον πόνο και τις ανάγκες των ασφαλισμένων.
Με την ιδιότητά μου ως Δήμαρχος και ως γιατρός επαναλαμβάνω ότι το υποκατάστημα του ΙΚΑ Γαλατσίου θα παραμείνει στη θέση του, με την επιβεβαίωση πάντα από το αρμόδιο υπουργείο Υγείας. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι διαφορετικό, θα τους καταγγείλω δημόσια και σύσσωμη η πόλη με επικεφαλής εμένα προσωπικά θα προχωρήσουμε σε ακραίες κινητοποιήσεις με ότι αυτό συνεπάγεται.
Να είστε σίγουροι ότι ο Δήμαρχος Γαλατσίου και η Διοίκηση του Δήμου εργάζονται για το καλό των πολιτών της πόλης μας και όποτε παραστεί ανάγκη θα αγωνιστούν ενάντια στην εκάστοτε κυβερνητική πολιτική και στις επιταγές της τρόικας.
Θέλω να τονίσω ότι, όσο οι πολίτες με εμπιστεύονται στη θέση του Δημάρχου, θα συναντιέμαι με οποιονδήποτε υπουργό, οποιουδήποτε κόμματος, οποιασδήποτε κυβέρνησης μόνο και μόνο για να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα της πόλης μας και των δημοτών”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ