Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Σ. Θεοδωράκης: O λαός να κόψει τα φτερά των παλιών κομμάτων

Δημοσιεύθηκε

στις


Tη ψήφο των πολιτών για να μπορέσει το Ποτάμι να παίξει καθοριστικό ρόλο στην κυβέρνηση που θα σχηματιστεί μετά τις εκλογές ζήτησε ο επικεφαλής του κόμματος κ. Σταύρος Θεοδωράκης σε δήλωσή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Δίκτυο Σερρών» και τη δημοσιογράφο Λία Μαυρίδου. Η δήλωση του κ. Θεοδωράκη έχει ως εξής:
«Είναι αστείο να μιλάει κανείς σήμερα για αυτοδυναμία, όχι μόνο γιατί κανένα κόμμα δεν την προσεγγίζει, αλλά γιατί η αυτοδυναμία θα ήταν καταστροφή για τη χώρα. Όπως θα ήταν καταστροφή να επιστρέψουμε στο παρελθόν. Ζητάμε ο λαός να μας δώσει τη δύναμη να παίξουμε καθοριστικό ρόλο στην επόμενη κυβέρνηση. Όχι για να πάρουμε τα «καλύτερα» υπουργεία, αλλά για να επιβάλουμε την άποψη ότι αυτή η χώρα πρέπει επιτέλους να κυβερνηθεί από αυτούς που ξέρουν, από αυτούς που έχουν δουλέψει.
Είναι ντροπή για τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία που ακόμη και η υπηρεσιακή κυβέρνηση της κυρίας Θάνου είναι καλύτερη από τις δικές τους κυβερνήσεις. Ο λαός λοιπόν πρέπει να κόψει τα φτερά των παλαιών κομμάτων. Και του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας. Κομματικό κράτος, διορισμοί «ημετέρων», αυτοσχεδιασμοί, προσωπικές πολιτικές, όλα αυτά με το Ποτάμι τελειώνουν.
Πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα απόλυτη στον κόσμο της εργασίας, να περιορίσουμε το άχρηστο κράτος, να χτυπήσουμε τη μικρή και τη μεγάλη διαφθορά, να βάλουμε στο παιχνίδι νέους ανθρώπους και να αποφασίσουμε επιτέλους να συνεργαστούμε».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ