Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

“Συνεχίζουμε πιο δυνατά από ποτέ”, του Στράτου Σαραούδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Άρθρο του δημάρχου Μεταμόρφωσης

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που οι συμπολίτες μου με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Δύο χρόνια δύσκολα, λόγω της πανδημίας, σίγουρα όμως παραγωγικά. Γεμάτα μικρά και μεγάλα έργα. Με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις.

Νέα πεζοδρόμια, διανοίξεις ζωτικής σημασίας και ασφαλτοστρώσεις δρόμων, φωτισμός LED σύντομα σε όλη την πόλη, ενίσχυση της δημοτικής συγκοινωνίας με ολοκαίνουργια λεωφορεία, ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας με περιπολίες εποπτών του Δήμου και ιδιωτικής εταιρείας, το 2ο Λύκειο ολοκληρώνεται και ακολουθεί η αναβάθμιση πέντε ακόμη σχολείων, νέα οχήματα στην Καθαριότητα και Βοήθεια στο Σπίτι, σημαντικές αγορές όπως το κτήμα Κουμπούρη και ακολουθούν η ιδιοκτησία Λαμπάκη και το κτήμα Κουτσουμπέλη, και άλλα πολλά.

Έργα τα οποία μέρα με την ημέρα γίνονται όλο και περισσότερα. Όλο και πιο εμφανή. Τα οποία κάνουν την καθημερινότητά μας καλύτερη.

Έργα για τα οποία θα έχω την ευκαιρία σύντομα να σας ενημερώσω λεπτομερώς.

Και η Μεταμόρφωση παρούσα παντού. Σε κάθε ευκαιρία ανάπτυξης. Σε κάθε χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Κάτι όχι τυχαίο καθώς είναι αποτέλεσμα σκληρής καθημερινής δουλειάς με συνοδοιπόρους όλους όσους συμμερίζονται το όραμά μου για μια Μεταμόρφωση που προηγείται των εξελίξεων. Για την πόλη που θέλουμε και μας αξίζει.

Όχι ότι εξαφανίστηκαν τα προβλήματα, ωστόσο είναι αναμφισβήτητο ότι πλέον μειώνονται συνεχώς. Δεν θα μπορούσαν άλλωστε να γίνουν όλα σε μόλις δύο χρόνια. Αλλά γίνονται πολλά.

Και πρόκειται να γίνουν ακόμη περισσότερα πάνω στα θεμέλια που ήδη θέσαμε.

Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι ότι συνεχίζουμε πιο δυνατά από ποτέ. Σταθερά, με πίστη και σκληρή δουλειά. Χωρίς πολλά λόγια. Δίχως πολιτικά ή μικροπολιτικά παιχνίδια.

Ποτέ δεν υπήρξα άλλωστε πολιτικός. Πάντοτε έδινα και δίνω σημασία στα έργα. Στις πράξεις. Αυτό είναι που μετρά για εμένα.

Και ένας είναι ο μοναδικός μου στόχος:

H πόλη μας, η Μεταμόρφωση, να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερη. Να συνεχίζω να κυκλοφορώ ανάμεσά σας και να μπορώ να σας κοιτώ στα μάτια.

Σας ευχαριστώ για την στήριξή σας αυτά τα δύο χρόνια. Σας ευχαριστώ για όσα μαζί πετύχαμε. Σας ευχαριστώ για όσα μαζί θα πετύχουμε.

Γιατί μαζί αλλάζουμε την Πόλη μας. Μαζί επενδύσαμε στην Ελπίδα. Μαζί κάνουμε την Ελπίδα Πράξη.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ