Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δ.Σ. Νέας Ιωνίας [Θέματα]

Δημοσιεύθηκε

στις

Η τελευταία, προ της θερινής ανάπαυλας, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (3/8).

Συγκεκριμένα, η συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα (3/8) και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  Θ Ε Μ Α Τ Α
1 Αναμόρφωση  Πίνακα  Στοχοθεσίας Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης οικονομικού έτους 2020 του ΝΠΔΔ του Δήμου, με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο.)».
2 Αναμόρφωση  Πίνακα  Στοχοθεσίας Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης οικονομικού έτους 2020 του ΝΠΔΔ «ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.)».

 

3 Αναμόρφωση  Πίνακα  Στοχοθεσίας Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης οικονομικού έτους 2020 του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Νέας Ιωνίας» (ΟΠΑΝ).

 

 

4 Τριμηνιαία Έκθεση Αποτελεσμάτων Εκτέλεσης Προϋπολογισμού Εσόδων-Δαπανών 2ου Τριμήνου, έτους 2020.

 

5 3η Αναμόρφωση του Δημοτικού Προϋπολογισμού έτους 2020
6 «Έγκριση ενιαίας μελέτης και τεχνικών προδιαγραφών για ετήσια προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Νέας Ιωνίας και των Νομικών Προσώπων του (ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ, Ο.Π.Α.Ν) καθώς και των Σχολικών Επιτροπών του (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας)»και καθορισμός του τρόπου διενέργειας Διαγωνισμού.
7 Καταβολή Αμοιβής σε Δικηγόρο
8 Εξαίρεση χαρακτηρισμού του έργου «Επανάχρηση Βρεφονηπιακού Σταθμού στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου 3» ως αξιόλογου.
9 Αποδοχή παραίτησης  και αντικατάσταση μέλους στο Δ.Σ του ΝΠΔΔ του Δήμου μας με την επωνυμία Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν) ύστερα από παραίτηση της Κας Παπαηλιοπούλου Χριστίνας.
10 Αποδοχή παραίτησης και αντικατάσταση  Αντιπροέδρου -μέλους στο Δ.Σ του ΝΠΔΔ του Δήμου μας με την επωνυμία «Κέντρο Βρεφονηπιακής Αγωγής και Φροντίδας Οικογένειας (ΚΕΒΡΕΦΟ)».
11 Κατάργηση του Ν.Π.Δ.Δ «Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Νέας Ιωνίας – Ένταξη του υπηρετούντος προσωπικού στο Δήμο Νέας Ιωνίας» (εξ΄αναβολής)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ