Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Συνάντηση Ιωάννου – Κεχαγιά για το ζήτημα του Παίδων Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Δημιουργία κ. Παναγιώτης Ιωάννου συναντήθηκε την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου με την Δήμαρχο Πεντέλης – Μελισσιών κ. Δήμητρα Κεχαγιά για να ενημερωθεί σχετικά με την λειτουργία του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για μετατροπή του σε εμβολιαστικό κέντρο και αναστολή των εφημεριών του.

Ο κ. Ιωάννου μαζί με την κ. Ανδριάνα Μητροπούλου και την κ. Μαρία Αναμουρλόγλου μετά από την έντονη ανησυχία που εξέφρασαν γονείς του Δήμου Λυκοβρυσης – Πεύκης συναντήθηκαν με την κ. Κεχαγιά προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο θέμα του Νοσοκομείου.

Η Δήμαρχος τόνισε την σημασία του Παίδων Πεντέλης τόσο για τους κατοίκους του Δήμου αλλά και όλης της Αττικής καθώς όπως ανέφερε προτεραιότητα έχουν οι πολίτες και την άμεση αντίδραση της μετά την εξαγγελία περί αναστολής των εφημεριών του Νοσοκομείου.

Ο κ. Ιωάννου ευχαρίστησε την Δήμαρχο για την άμεση ανταπόκρισή της και την διαβεβαίωσε για το ενδιαφέρον του να παρακολουθήσει στενά όλες τις εξελίξεις στο θέμα του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης καθώς αυτό καλύπτει τις οποίες ανάγκες για ιατρική περίθαλψη προκύψουν για τα παιδιά του Δήμου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ