Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Καταγγελία Πατούλη για το κλείσιμο της Νέας Οδού – «Η ανάδοχος εταιρεία δεν έβγαλε μηχανήματα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία «Ελπίς», με τη χιονόπτωση να επηρεάζει την Αττική. Ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης καταγγέλλει την ανάδοχο εταιρεία που διαχειρίζεται τη Νέα Οδό για το κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.

Πιο συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο OPEN αναφέροντας πως πρέπει να μπουν μηχανήματα με στόχο να ανοίξει ο δρόμος και να μην «κοπεί» στα δύο χώρα, τονίζοντας όμως πως το κομμάτι του δρόμου από το ύψος της Καλυφτάκη στη Μεταμόρφωση και πάνω είναι στην αρμοδιότητα της αναδόχου εταιρείας που διαχειρίζεται τη Νέα Οδό.

Παράλληλα ο κ. Πατούλης κατήγγειλε ότι τα μηχανήματα δεν βγήκαν αρκετά έγκαιρα με αποτέλεσμα να γίνεται εκτροπή των οχημάτων από πολύ χαμηλά στην Εθνική και να μην είναι εφικτό να καθαρίζεται η αστική περιοχή.

Σε ανάλογη καταγγελία προχώρησε και ο Γιώργος Καλαφατέλης, δήμαρχος Διονύσου ο οποίος απύηθυνε έκκληση προς τη Νέα Οδό να βάλει μηχανήματα και να ανοίξει ο δρόμος, «υπάρχει σοβαρό μποτιλιάρισμα στον κόμβο του Κρυονερίου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ