Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: Συνάντηση με τον Γιώργο Καραμέρο

Δημοσιεύθηκε

στις


Συνάντηση με τον Αντιπεριφεριάρχη του Βορείου Τομέα κ. Γιώργο Καραμέρο είχε τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης Πεντέλης ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, που αποτελείτο από τον Αντιπρόεδρο της Πολιτικής Γραμματείας κο Καρβουνάκη Γιώργο και τους Δημοτικούς Συμβούλους, Κοσμοπούλου Νατάσα, Κεχαγιά Δήμητρα, Σταυρόπουλο Δημήτριο και Μητροπούλου Γεωργία.
Η συνάντηση έγινε κατόπιν αιτήματος της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, προκειμένου να ενημερωθεί υπεύθυνα για τα θέματα που αφορούν το Δήμο μας και κυρίως για το ζήτημα της μεταφοράς των πυλώνων της ΔΕΗ στη Νέα Πεντέλη.
Ο κ. Καραμέρος ενημέρωσε για το θέμα των πυλώνων της ΔΕΗ, λέγοντας ότι η Περιφέρεια Αττικής, αναμένει τις σχετικές μελέτες από τον ΔΕΔΗΕ και εξετάζει θετικά το ενδεχόμενο να συμβάλλει κι αυτή στο κόστος αντιμετώπισης του έργου.
Η αντιπροσωπεία της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είπε στον κ. Καραμέρο ότι το θέμα της μεταφοράς των πυλώνων της ΔΕΗ είναι σοβαρό, απασχολεί πολλούς κατοίκους της περιοχής της Νέας Πεντέλης και ζήτησε τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής στη χρηματοδότηση του έργου της μετακίνησής τους.
Τέλος με την ευκαιρία της συνάντησης, συζητήθηκαν και άλλα θέματα που απασχολούν το Δήμο Πεντέλης που έθεσαν τα μέλη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, θέματα που ο κ. Καραμέρος ενημέρωσε για την εξέλιξή τους.
Στην ανακοίνωση της παράταξης τονίζονται τα εξής: “Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ δηλώνει την ικανοποίησή της για τη συνάντηση και την υπεύθυνη και σοβαρή ενημέρωση που είχε από τον κ. Καραμέρο για όλα τα θέματα. Ειδικά για το θέμα των πυλώνων της ΔΕΗ, η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ δηλώνει ότι είναι λυπηρό το γεγονός ότι προ των δημοτικών εκλογών του 2014, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή θετική εξέλιξη, ο κ. Στεργίου και οι συνεργάτες του , μαζί με υποψηφίους της προηγούμενης περιφερειακής αρχής, παραπλανούσαν τους κατοίκους της περιοχής, ότι δήθεν έχει εξασφαλιστεί ποσό 1.000.000 ευρώ από την περιφέρεια Αττικής και ότι αμέσως μετά τις εκλογές οι πυλώνες θα μετακινηθούν.
Είναι δυστυχώς άλλη μια απόδειξη ότι ο κ. Στεργίου μεταχειρίζεται το ψέμα για να παραπλανά τους πολίτες, προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο του, μεθοδολογία που χρησιμοποιεί συνέχεια και μάλιστα χωρίς ντροπή…”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ