Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Μπάμπης Κακούκης: Προϋπολογισμός κενού περιεχομένου

Δημοσιεύθηκε

στις


Τους λόγους που η παράταξή του καταψήφισε τον προϋπολογισμό του δήμου Ιλίου για το 2016 ανέπτυξε ο επικεφαλής της «Δημοτικής Ισοπολιτείας», κ. Μπάμπης Καούκης, στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.
Χαρακτηριστικά, ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας ανέφερε: «Τι να πρωτοκοιτάξουμε σ΄αυτόν τον προϋπολογισμό όταν για δεύτερη συνεχή χρονιά έχουμε στο νου μας τις πρόσφατες πλημμύρες με το υποβαθμισμένο δίκτυο όμβριων υδάτων και τις κακοτεχνίες και παρατυπίες σε όλο το Δήμο;
Κακοτεχνίες και παρατυπίες που δυστυχώς συνεχίζονται με αποτέλεσμα πλέον, να κινδυνεύουν και ζωές αθώων δημοτών μας.
Έτσι και Πέρυσι μας είπατε ότι ο προϋπολογισμός θα ανέλθει στο ποσό των 37.218.988 ευρώ και τελικά έφτασε να διαμορφωθεί στο ποσό των 39.677.193,27 €. Πρόκειται για έναν προϋπολογισμό κενού περιεχομένου, με την έννοια ότι περιέχει τα έξοδα μισθοδοσίας και τις λειτουργικές δαπάνες του Δήμου, μοιρασμένα σε αμέτρητους κωδικούς και πολλές σελίδες.
Για δε το κομμάτι των επενδύσεων, δηλαδή των έργων που πρόκειται να υλοποιήσει ο Δήμος κατά τη διάρκεια της χρονιάς έτσι ώστε να θέσει τις βάσεις για μια αναπτυξιακή πορεία, η πρόταση της Διοίκησης  είναι μόνο ότι αφορά έργα και δράσεις από χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ, δηλαδή Ευρωπαϊκά Προγράμματα.»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ