Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Συμπολιτεία: Προχειρότητα στο θέμα των αντικειμενικών αξιών

Δημοσιεύθηκε

στις


Tη στάση της δημοτικής αρχής του κ. Στεργίου στο ζήτημα των αντικεινικών αξιών καταγγέλλει η δημοτική παράταξη της Πεντέλης Συμπολιτεία, επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Μανώλης Γραφάκος.
Η παράταξη αρχικα υπογραμμίζει πως από το περασμένο Μάρτιο ζήτησε εγγράφως από το Δήμο, να εξεταστεί με σοβαρότητα το θέμα της μείωσης των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων στην πόλη.
Η Συμπολιτεία θυμίζει πως είχε ζητήσει από τη δημοτική αρχή δύο πολύ συγκεκριμένα πράγματα:
– Να μελετηθεί σε βάθος το θέμα, να συγκεντρωθούν συγκριτικά στοιχεία που θα επιτρέψουν στο Δήμο να τεκμηριώσει με επάρκεια την πρότασή του.
– Να αντιμετωπιστεί το θέμα συλλογικά και ενιαία από όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε η πρόταση που θα κάνει ο Δήμος να είναι ισχυρότερη και να εκφράζει το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.
«Η δημοτική αρχή του κ. Στεργίου δε έπραξε ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Ούτε διαπαραταξιακή επιτροπή έκανε αγνοώντας τις δημοτικές παρατάξεις, ούτε έφερε τεκμηριωμένη πρόταση, παρά μια πρόταση εντελώς έωλη και ατεκμηρίωτη.  Αντιθέτως έπραξε τελικά από που μόνο ξέρει να κάνει. Επικοινωνιακές φιέστες, χωρίς καμία ουσία. Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ παρά το γεγονός ότι η διοίκηση Στεργίου αγνόησε τις απόψεις της, λειτούργησε υπεύθυνα και ψήφισε στο δημοτικό συμβούλιο την πρόταση που κατατέθηκε, κρίνοντας ότι μια ατελής πρόταση, είναι καλύτερη από μια πρόταση που δεν θα είχε την ευρύτερη συναίνεση του Δημοτικό Συμβουλίου» τονίζει η Συμπολιτεία στην ανακοίνωσή της.

Διαβάστε επίσης:

Η Συμπολιτεία βάζει θέμα μείωσης αντικειμενικών αξιών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ