Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

«Σε αμηχανία η διοίκηση του δήμου για το Ελληνικό»

Δημοσιεύθηκε

στις


Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Γλυφάδας Παύλο, πραγματοποίησε, αντιπροσωπεία της παράταξης Ελληνικού-Αργυρούπολης «Δημοτική Συνεργασία», αποτελούμενη από τον επικεφαλής της και πρώην δήμαρχο, κ. Χρήστο Κορτζίδη και τους κ.κ. Χρήστο Βλάχο και Γεωργία Αδαμίδου. Όπως αναφέρει στην σχετική της ανακοίνωση η παράταξη: «Ο επίσκοπος ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού. Ο Μητροπολίτης δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον για την υπεράσπιση του χώρου του πρώην αεροδρομίου. Ενώ αναμένεται η απόφαση του Δικαστηρίου για τη σύμβαση παραχώρησης του Ελληνικού στον όμιλο Λάτση να εκδοθεί το αργότερο στο τέλος Νοεμβρίου, ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, αμήχανος παρακολουθεί τις εξελίξεις.
Στο δημοτικό συμβούλιο της 22ας Οκτωβρίου σε ερώτημα που έθεσε η Δημοτική Συνεργασία περιορίστηκε να σχολιάσει πως η διοίκηση του δήμου “παρακολουθεί το θέμα” χωρίς να πει τίποτα για την απόφαση του ΙΖ΄Κλιμάκιου του Ελεγκτικού Συμβουλίου. Δεν παρέλειψε ωστόσο να δηλώσει υπέρμαχος της “επένδυσης”.
Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, το 6ο Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου αποφάσισε επανεξέταση της παραχώρησης του Ελληνικού.Ο αντεπίτροπος αποδέχθηκε τη βασική παρατήρηση του Κλιμακίου ότι έγιναν ουσιώδεις τροποποιήσεις όρων του διαγωνισμού κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, αναφέροντας μάλιστα ότι υπήρξαν παραβιάσεις της νομοθεσίας.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ