Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Π. Μανούρης: «Πολεμηθήκαμε από ανίερες συμμαχίες» (photos+video)

Δημοσιεύθηκε

στις


Μήνυμα πως η δημοτική παράταξη της Νέας Ιωνίας «Δημιουργία Αλληλεγγύη» θα συνεχίσει αταλάντευτη την πορεία της και τη νέα δημοτική περίοδο έστειλε ο επικεφαλής της κ. Παναγιώτης Μανούρης στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του συνδυασμού που έγινε την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στο δημοτικό κινηματογράφο «Αστέρας». Στην κατάμεστη από μέλη και φίλους της παράταξης αίθουσα του κινηματογράφου ο κ. Μανούρης, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία και τη στήριξη του, είπε πως η παράταξη θα συνεχίσει να προάγει τον πολιτικό πολιτισμό και να δηλώνει το παρών με πρόγραμμα και προτάσεις για το δήμο και την πόλη.

«Πολεμηθήκαμε από ανίερες συμμαχίες κορυφής..αλλά θα συνεχίσουμε ακριβώς όπως ξεκινήσαμε. Συζητάμε τους πολίτες και τη διοίκηση του Δήμου για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα. Ο λαϊκισμός και η ψηφοθηρική λογική πρέπει να είναι μακριά από εμάς» δήλωσε, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση την ομιλία του στην αντιμετώπιση παλαιοκομματικών λογικών. «Κάποιες νοοτροπίες πρέπει να πεθάνουν και άλλες να γεννηθούν στη θέση τους» σημείωσε. Στη συνέχεια θύμισε σε γενικές γραμμές τις προτάσεις της παράταξης για τους δύο βασικούς άξονες που συνθέτουν και το όνομα της, τη  Δημιουργία και την Αλληλεγγύη. Δίνοντας το στίγμα της επόμενης ημέρας είπε ακόμα τα εξής:  “Επιδιώκουμε συναινέσεις και θα συνεχίσουμε να επικαιροποιούμε το πρόγραμμα μας. Θα είμαστε κοντά σε όλους τους πολίτες, στους συλλόγους, τους φορείς και την εκκλησία. Είμαστε η δύναμη της αισιοδοξίας, της προόδου και της αλήθειας” . Κλείνοντας κάλεσε όλους τους πολίτες της Νέας Ιωνίας να συμπαραταχτούν με τη «Δημιουργία Αλληλεγγύη».

Παραδοσιακοί χοροί και κάλαντα

Μετά την ομιλία του έγινε η ευλογία της πίτας από τον Μητροπολίτη κ.κ. Γαβριήλ και ακολούθησε η κοπή κομματιών από τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης κ.κ. Κώστα Κουλούρη, Γιάννη Λαζαρίδη, Μιλτιάδα Κανναβό, Χρήστο Βλάχο και Ισμήνη Ναυπλιώτη και τους υπόλοιπους επισήμους.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο κ. Μανούρης αφιέρωσε ένα από τα κομμάτια της πίτας στον παρόντα Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων κ. Γιώργο Καλατζή επαινώντας το έργο του. Παρών ήταν και ο υποψήφιος Βουλευτής στη Β΄Αθηνών με το «Ποτάμι» κ. Γρηγόρης Ψαριανός.

Η εκδήλωση περιλάμβανε ακόμα χορούς από τους Συλλόγους θεσσαλών και Κρητών αλλά και παραδοσιακά κάλαντα από τη μικρή Κατερίνα που έκλεψε την παράσταση  και χειροκροτήθηκε θερμά.

Δείτε και video από την ομιλία του επικεφαλής εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=TzRnEFI5hNE

http://www.youtube.com/watch?v=ZgHwYHIPEyo

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ