Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Ερωτήματα για το έργο στο παλαιό Δημαρχείο

Δημοσιεύθηκε

στις


«Ναι» στο έργο στο χώρο του παλαιού Δημαρχείου, αλλά με ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική και στην προστασία του περιβάλλοντα χώρου πρασίνου, είπε ο επικεφαλής της παράταξης «Χαϊδάρι Ξανά», κ. Βαγγέλης Ντηνιακός, σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στην σχετική ενημερωτική ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη σχολιάζεται η στάση του δημάρχου και συγκεκριμένα σημειώνεται: «Η μεγάλη έκπληξη στη συνεδρίαση, που δημιούργησε πολλά ερωτηματικά, ήταν η εκ διαμέτρου αντίθετη θέση του σημερινού δημάρχου Μιχάλη Σελέκου σε σχέση με τα όσα υποστήριζε μαχητικά ως αντιπολίτευση για το συγκεκριμένο έργο.
Μιχ. Σελέκος ως αντιπολίτευση: Να μην γίνει το έργο – Μιχ. Σελέκος ως δήμαρχος: Να γίνει το έργο. Μεγάλη ήταν η έκπληξη και πολλά τα ερωτηματικά που προέκυψαν στη συγκεκριμένη συνεδρίαση σε ό,τι αφορά στον Δήμαρχο και στη Διοίκηση του Δήμου για το έργο στο παλαιό Δημαρχείο.
Η παράταξη διατυπώνει μια σειρά ενστάσεων όπως τη ριζική αλλαγή της στάσης του Δημάρχου, το γεγονός πως το θέμα ήρθε αιφνιδιαστικά από τη σημερινή δημοτική αρχή χωρίς ενημέρωση των κατοίκων αλλά και χωρίς εισηγητικό σημείωμα για την ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων αλλά και  το ότι το κόστος της εργολαβίας ύψους σχεδόν 3 εκ. ευρώ, που υπολογίστηκε προ δεκαετίας, παραμένει το ίδιο «παρά το γεγονός ότι λόγω της οικονομικής κρίσης οι τιμές στις κατασκευές έχουν μειωθεί πλέον του 50%» όπως σημειώνεται. «Τα παραπάνω σοβαρά ζητήματα εκθέτουν ανεπανόρθωτα προσωπικά τον Δήμαρχο σε ό,τι αφορά στην αξιοπιστία του αλλά και στη διαφάνεια των ενεργειών του» καταλήγει η παράταξη «Χαϊδάρι Ξανά»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ