Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Πότε ανοίγει το δημοτικό κολυμβητήριο Βύρωνα

Δημοσιεύθηκε

στις


Καθυστέρηση υπάρχει στη λειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου Βύρωνα και η διοίκηση του Δήμου εξηγεί, μέσα από αανακοίνωσή της, τους λόγους και τις προσπάθειες της για να ξεκινήσει και πάλι η λειτουργία του.
“Επειδή δικαίως οι δημότες αγωνιούν και μας ρωτούν καθημερινά τον λόγο καθυστέρησης λειτουργίας του κολυμβητηρίου, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε για τις προσπάθειες που κάναμε και κάνουμε για την έναρξη της λειτουργίας του” σημειώνει η Δημοτική Αρχή.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, στους οκτώ μήνες που πέρασαν από την παράδοση του κολυμβητηρίου από τον εργολάβο – αλλά και νωρίτερα – ξεκίνησε μια δύσκολη προσπάθεια για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και να καλυφθούν οι απαιτούμενες ανάγκες. Αυτές είναι οι προσλήψεις προσωπικού, ολ εξοπλισμός του χώρου, της πισίνας και του ιατρείου, ο καθαρισμός και οι συμβάσεις συντήρησης της πισίνας και όλου του κολυμβητηρίου, η δημοπράτηση  του κυλικείου και η χορήγηση άδεια λειτουργίας πισίνας. Και ακολούθως η διοίκηση ενημερώνει πως έχουν ξεπεραστεί τα εμπόδια (δεσμεύσεις από προϋπολογισμό, γραφειοκρατία) και ο δήμος έχει φθάσει κοντά στο τέλος: “Είμαστε έτοιμοι για την πρόσληψη του προσωπικού με 8μηνες συμβάσεις, οι οποίες θα καθυστερήσουν λόγω της προκήρυξης των εκλογών. Ολοκληρώνουμε την σύμβαση συντήρησης, την σύνδεση με τα δίκτυα του φυσικού αερίου και του ΟΤΕ, τον εξοπλισμό σε γραφεία και υπολογιστές, τον απαραίτητο εξοπλισμού του ιατρείου”.

Η διοίκησης του κ. Γρηγόρη Κατωπόδη δεσμεύεται ότι παρά τα πολύ σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπισε, πολύ σύντομα θα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της διαδικασίας εγγραφών και φυσικά τη λειτουργία του κολυμβητηρίου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ