Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

“Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει άραγε;” – Η απάντηση της ΑΚΕΠ στην διαδικτυακή αφίσα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Αδέσμευτη Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ηρακλείου Αττικής, με επικεφαλής τον κ. Παντελή Βλασσόπουλο, απάντησε άμεσα στην διαδικτυακή αφίσα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, κ. Νίκου Μπάμπαλου, σημειώνοντας: “«Μάταια χτυπιούνται! Δεν μπορούν να πουν κάτι για το έργο μας και πετάνε λάσπη. Θα τους απαντήσουν οι Δημότες.»

Μην προσπαθήσετε να βρείτε ποιος το είπε αυτό. Αποκλείεται να περάσει από το μυαλό σας ότι αυτή η φράση γράφτηκε από Δήμαρχο. Το κακό είναι ότι εκφράζει τον Δήμαρχο της Πόλης μας τον κ. Μπάμπαλο. Μάλιστα για να τον καμαρώσουμε καλύτερα το έκανε και διαδικτυακή αφίσα.
Η αποστροφή «θα τους απαντήσουν οι Δημότες» καταδεικνύει ότι αναφέρεται στις υπόλοιπες παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο των συμπολιτών μας. Οι οποίες, συνολικά, έτυχαν της προτίμησης του 71% των ψηφοφόρων.
Για όσους ζήσαμε από κοντά τον κ. Μπάμπαλο αυτά τα πέντε χρόνια, ως μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, αυτή η τοποθέτησή του δεν αποτέλεσε έκπληξη. Η περιφρόνησή του στους θεσμούς έχει εκφρασθεί με πολλούς τρόπους και έχει καταγγελθεί αρκετές φορές από το σύνολο σχεδόν της Αντιπολίτευσης.
Τώρα όμως ξεπέρασε και τον εαυτό του χλευάζοντας το 70% του Ηρακλειώτικου λαού. Αν και μάλλον τώρα χτυπιούνται πολλοί περισσότεροι οι συνδημότες μας. Το καλό πάντως είναι πως δεν θα χτυπιούνται για πολύ καιρό ακόμα.
Συνεχίστε έτσι κ. Μπάμπαλε. Έτσι κι αλλιώς ο πάτος δεν απέχει πολύ.

Υ.Γ. : Η Α.Κ.Ε.Π. στα δέκα χρόνια παρουσίας της στα δρώμενα της Πόλης ουδέποτε πέταξε λάσπη εναντίον ουδενός. Όλες οι τοποθετήσεις μας είναι δημόσιες και καταγεγραμμένες. Όσον αφορά το «Δεν μπορούν να πουν κάτι για το έργο μας», όντως δεν μπορούμε να πούμε κάτι γιατί απλώς δεν υπάρχει έργο.”

H επίμαχη αφίσα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ