Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Έξαλλη η ομάδα του Τυφώνα: Ο Δήμαρχος Ηρακλείου αναβάλει φιλανθρωπικό αγώνα στην μνήμη αθλητή για να κάνει προεκλογική συγκέντρωση

Δημοσιεύθηκε

στις

 Έξαλλη η ομάδα του Τυφώνα: Μοιάζει απίστευτο αλλά δυστυχώς είναι πραγματικότητα. Ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Νίκος Μπάμπαλος υποχρεώνει το σωματείο “Τυφών” να αναβάλει το Φιλανθρωπικό Τουρνουά που είχε προγραμματίσει στην μνήμη του αθλητή του συλλόγου Χρήστου Πουλάκη, επειδή διάλεξε εκείνη την ημέρα να πραγματοποιήσει στο κλειστό γυμναστήριο προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης που ηγείται.

Τα σχόλια είναι περιττά. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος του Ηρακλείου Αττικής παρουσιάζει το χρονικό της ιστορίας που εκθέτει ανεπανόρθωτα τόσο τον δήμαρχο αλλά και όποιον άλλον έχει την ευθύνη για αυτήν την αναβολή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του “Τυφών” έχει ως εξής:

“Ο ΤΥΦΩΝ Α.Σ. βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσει αθλητές, γονείς και συμμετέχοντα σωματεία για την αναβολή του Φιλανθρωπικού Τουρνουά στην μνήμη του αθλητή μας Χρήστου Πουλάκη, που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019.
Ο Δήμαρχος, κ. Νίκος Μπάμπαλος, αποφάσισε να διαθέσει το κλειστό γυμναστήριο, την ίδια ημερομηνία, για προεκλογική συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη», που ο ίδιος είναι επικεφαλής.
Παραθέτουμε την άμεση αντίδραση του συλλόγου στα σχέδια του Δημάρχου – επικεφαλής της παράταξης.
1. Επιστολή του ΤΥΦΩΝ Α.Σ.: «Σε συνέχεια της επιστολής που λάβαμε σήμερα 14/02/2019 (11:32 π.μ.), η οποία αναφέρει ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κλειστό γυμναστήριο στις 17/03/2019, σας θυμίζουμε ότι ο ΤΥΦΩΝ Α.Σ. έχει ήδη ενημερώσει – προγραμματίσει για την διεξαγωγή Τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα την συγκεκριμένη ημερομηνία, με την συμμετοχή του Ο.Φ.Η.Η., του Ο.Γ.ΗΡ.Α., του Γ.Σ. ΦΕΡΕΝΙΚΗ και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για το πότε προγραμματίστηκε η εκδήλωση που αναφέρει η επιστολή, ποιος την προγραμμάτισε, με ποιον συνεννοήθηκε από τον ΤΥΦΩΝ Α.Σ. και τι είδους προγραμματισμένη εκδήλωση είναι αυτή».
2. Η απάντηση του αθλητικού τμήματος του Δήμου στις 18/02/2019 με υπογραφή του κ. Αδάμου και όχι της αρμόδιας αντιδημάρχου κ. Αϊβατζίδου: «Την Κυριακή 17 Μαρτίου το κλειστό γυμναστήριο έχει παραχωρηθεί για διεξαγωγή εκδήλωσης, στην παράταξη «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη»… Ως εκ τούτου θα πρέπει να προγραμματίσετε την διεξαγωγή του τουρνουά στο χρονικό διάστημα μεταξύ 15:00 – 22:00. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει, κατόπιν συνεννόησης με την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου η οποία τηρεί τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων, να αναζητήσετε νέα ημερομηνία. Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι οι ώρες που σας έχουν παραχωρηθεί με την υπ’ αριθμ. 212/01.08.2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αφορούν αποκλειστικά στη διεξαγωγή των προπονήσεων και αγώνων των ομάδων σας και όχι στην διεξαγωγή άλλων διοργανώσεων για τις οποίες οφείλετε να ενημερώνετε εγκαίρως τον Δήμο και να λαμβάνετε τη σχετική έγκριση όπως ανάλογα έχετε πράξει και στο παρελθόν».
Δεν χρειάζεται να πείτε τίποτε άλλο. Απλά, κάνετε το χρέος σας… Παρόλο που είχατε ενημερωθεί από τις 28 Ιανουαρίου, για την διεξαγωγή του τουρνουά, εσείς επιλέξατε την συγκεκριμένη ημερομηνία για την προεκλογική σας εκδήλωση, βάζοντας το παραταξιακό σας συμφέρον πάνω ακόμα και από την μνήμη ενός παιδιού – αθλητή.
Και αφού οι μάσκες έπεσαν αγαπητέ Γραμματέα της παράταξης, σε ενημερώνουμε, χρησιμοποιώντας τα δικά σου λόγια, ότι:
Ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη» και Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Νίκος Μπάμπαλος, ομολογεί ότι βάζει μικροκομματικές σκοπιμότητες πάνω από το συμφέρον των αθλητών και των φιλανθρωπικών εκδηλώσεων. Είναι αλήθεια ότι έχουμε συνηθίσει σε αυτή την τακτική από τον κ. Μπάμπαλο όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ετσιθελισμός, αλαζονεία, απαξίωση, καμία απολύτως ουσιαστική πρόταση. Δεν περιμέναμε ποτέ όμως τόσο κυνική ομολογία. Στην σημερινή του απάντηση δηλώνει απερίφραστα ότι θα χρησιμοποιήσει το κλειστό γυμναστήριο για προεκλογική συγκέντρωση. Δηλώνει δηλαδή ότι πάνω από τη σημασία του ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΝΗΜΗΣ και το συμφέρον των ΑΘΛΗΤΩΝ – ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ, βάζει παραταξιακές μικροκομματικές σκοπιμότητες και τακτικισμούς. Οι πολίτες θα κρίνουν και πάλι την στάση και την συμπεριφορά του απέναντι στο σύλλογο. Εμείς, όσο και αν προσπαθεί για το αντίθετο ο κ. Μπάμπαλος, κάθε μέρα που περνά προσπαθούμε να κάνουμε το Ηράκλειο μια Πόλη του Αθλητισμού.

Λυπούμαστε ειλικρινά που ο Δήμαρχος, η Αντιδήμαρχος κ. Δέσποινα Αϊβατζίδου και οι λοιποί συνεργάτες τους, έφτασαν σε αυτό το σημείο. Αναρωτιόμαστε λοιπόν ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ;
Συνεχίστε τις παρεμβάσεις… Καθημερινά. Mε μεθοδικότητα και σχέδιο για την πόλη. Γιατί μπορείτε… γιατί «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

Υ.Γ. Αυτό με τα μάτια του λαγού και της κουκουβάγιας το έχετε ακούσει; Ερώτημα.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ