Ελάτε στην παρέα μας

Ελληνικού - Αργυρούπολης

«Πόλεμος» εντός του ΣΥΡΙΖΑ για το Ελληνικό

Δημοσιεύθηκε

στις


Μετά την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία είχαν καταγγείλει τον διορισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της “Ελληνικό Α.Ε” και την τοποθέτηση του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, ως μέλος στο Δ.Σ, ήρθαν και οι Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ  Αλίμου, Αργυρούπολης, Γλυφάδας και Ελληνικού να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα σχέδια των επενδυτών και ζητούν να δημιουργηθεί στην έκταση του πρώην αεροδρομίου Μητροπολιτικό Πάρκο Υψηλού Πρασίνου με βάση τη μελέτη του Πολυτεχνείου.
Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση που έχει τίτλο «Το Ελληνικό δεν πωλείται» τονίζει, μεταξύ άλλων: «Καλούμε τους αρμόδιους Υπουργούς να ακυρώσουν το διορισμό των νέων Μελών στην Ελληνικό Α.Ε., να αποσύρουν τη διάτρητη και παράνομη σύμβαση που η προηγούμενη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ υπέγραψε με την ανάδοχο Εταιρεία και να προχωρήσουν στη διαβούλευση της Κυβερνητικής πρότασης για την πραγματική αξιοποίηση του χώρου, με βάση την μελέτη του Ε.Μ. Πολυτεχνείου και το δημόσιο συμφέρον.»

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ