Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Προσωρινή λύση για τη στέγαση του 6ου Νηπιαγωγείου Βούλας

Δημοσιεύθηκε

στις


Λύθηκε προσωρινά το χρονίζον πρόβλημα στέγασης του 6ου Νηπιαγωγείου Βούλας μετά από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Μετά από πρόταση του Δημάρχου, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, το Νηπιαγωγείο θα φιλοξενηθεί σε αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας αφού πρώτα γίνουν οι εργασίες που προβλέπονται προκειμένου να μπορεί να στεγαστεί εκεί το σχολείο. Αυτές συμπεριλαμβάνουν τη δημιουργία τουαλετών, και τον διαχωρισμό του χώρου στο προαύλιο προκειμένου να είναι σε ξεχωριστό χώρο τα παιδιά του δημοτικού με τα παιδιά του νηπιαγωγείου.
Παράλληλα όμως, ο Δήμαρχος δήλωσε ότι έχει ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το έτος 2015, ολοκληρωμένη μελέτη για την κατασκευή του 6ου Νηπιαγωγείου και η πρόβλεψη είναι το σχολείο να βρει μόνιμη στέγη εντός της επόμενης διετίας.
Αναλυτικά η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία, (25 θετικές ψήφους σε σύνολο 31 παρόντων) αναφέρει:
«Αποφασίζουμε τη προσωρινή μεταστέγαση του 6ου Νηπιαγωγείου Βούλας σε αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας, μετά τις απαιτούμενες μετατροπές ώστε να συνάδει με τις προδιαγραφές του ΟΣΚ.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ