Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Γιάννης Κωνσταντάτος: “Θα αναγεννήσουμε την πόλη”

Δημοσιεύθηκε

στις


O  Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος έστειλε  το ακόλουθο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα και ευχές στους συμπολίτες του:
“Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες,
Να σας ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου καλή χρονιά , χρόνια πολλά, χρόνια καλά! Το 2015 θα είναι μια χρονιά που δεν σας κρύβω με προβληματίζει για το τι θα φέρει στην Ελλάδα μας. Ο λαός μας καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις τις πρώτες ημέρες του 2015 με την ψήφο του και εύχομαι να κάνει την επιλογή που θα οδηγήσει την χώρα σε απάνεμο λιμάνι.
Εμείς ως δημοτική αρχή υπηρετούμε την πόλη μας και μόνο και θα είμαστε κοντά σας, σ όλους ανεξαιρέτως τους δημότες μας με δράσεις και έργα που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και θα ενισχύσουν κυρίως αυτούς που έχουν ανάγκη.
Η δημοτική αρχή είναι για να λύνει τα τοπικά θέματα και να αγωνίζεται για το σύνολο της πόλης δίχως κομματικές αγκυλώσεις. Με αυτή την αρχή θα πορευτούμε και το νέο έτος με αλληλεγγύη, αγάπη και προσφορά προς τους ανθρώπους μας, δηλαδή όλους εσάς.Τέλος θέλω να ευχαριστήσω για την χρονιά που έφυγε όλους όσους μας πίστεψαν και μας εμπιστεύθηκαν την τύχη της πόλης. Δεν θα τους διαψεύσουμε σε όσα δεσμευτήκαμε, ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ.

Καλή χρονιά!
Γιάννης Κωνσταντάτος
Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ