Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Παραιτήθηκε η Ισμήνη Ναυπλιώτη από Δημοτική Σύμβουλος

Δημοσιεύθηκε

στις


Την παραίτησή της από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου Νέας Ιωνίας υπέβαλε η Σύμβουλος της παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη” κα Ισμήνη Ναυπλιώτη. Οι λόγοι όπως αναφέρει η ίδια στην επιστολή της είναι κυρίως επαγγελματικοί. Τη θέση της στη δημοτική ομάδα της μείζονος αντιπολίτευσης αναμένεται να καταλάβει ο κ. Βασίλης Χριστοδούλου.
Στην επιστολή της προς τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου η κα Ναυπλιώτη αναφέρει τα εξής:
“Αγαπητοί Συνάδελφοι
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι επιθυμώ να παραιτηθώ από την θέση της Δημοτικής Συμβούλου. Παρακαλώ η παραίτησή μου να έχει ισχύ μετά το πέρας της συνεδρίασης της 27ης Ιουλίου 2015.
Με μεγάλη μου λύπη αναγκάζομαι να προχωρήσω σε παραίτηση από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Νέας Ιωνίας.
Η απόφαση αυτή σας διαβεβαιώ δεν ήταν καθόλου εύκολη. Οι λόγοι που με οδήγησαν σε μια τέτοια απόφαση, ήταν κατά κύριο λόγο επαγγελματικοί, καθώς, μέσα στη δύσκολη καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε,  προέκυψε μια επαγγελματική πρόταση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκτός της χώρας μας, η οποία θα οδηγήσει σε επαγγελματική εξέλιξη αλλά και βελτίωση συνθηκών διαβίωσης.
Επίσης οι λόγοι που με οδήγησαν σε μια τέτοια απόφαση είναι και προσωπικοί, καθώς δε διανοούμαι να καταλαμβάνω μία θέση στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, μόνο για το ‘ονόρε’,  χωρίς να συμμετέχω ενεργά και να προσφέρω όσο περισσότερο μπορώ.
Ευχαριστώ λοιπόν αρχικά τους συνδημότες μας, που πίστεψαν σε εμένα και με στήριξαν για την εκλογή μου στη θέση αυτή. Σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου προσπάθησα να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης τους και να συνεισφέρω όσο το δυνατό περισσότερο στο Δήμο μας, είτε μέσα από την συνεχή παρουσία μου στα Δημοτικά Συμβούλια και στη λήψη αποφάσεων, είτε μέσα από τη συμμετοχή σε επιτροπές του Δήμου, και πάντα κάτω από τις αρχές και τις αξίες που διέπουν τη λειτουργία της παράταξής μου ‘Δημιουργία – Αλληλεγγύη’.
Ευχαριστώ τέλος όλους εσάς τους συναδέλφους μου, για την αγαστή και αποδοτική συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα.  Να είστε σίγουροι ότι το ενδιαφέρον μου για την πόλη στην οποία γεννήθηκα δεν σταματάει ποτέ. Θα παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις και τα νέα της.
Εύχομαι καλή δύναμη στη συνέχιση του έργου σας, της διοίκησης της πόλης μας, το οποίο γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο και απαιτητικό, μέσα από τις καθημερινές συνθήκες που διαμορφώνονται.
Χρειάζεται σθένος – δύναμη – αισιοδοξία – ευελιξία.
Καλή συνέχεια
Με τιμή
Ισμήνη Ναυπλιώτη”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ