Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Πρόβλημα με την πληρωμή εργαζομένων

Δημοσιεύθηκε

στις


Στο πλευρό των 15 σχολικών φυλάκων του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, που παραμένουν επί μήνες απλήρωτοι, τάχθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε συνάντηση που είχαν με τον αντιδήμαρχο, κ. Ρέππα.  Σημειώνεται πως οι σχολικοί φύλακες βρίσκονται στα πόστα τους έπειτα από δικαστική απόφαση και όπως μαθαίνουμε υπάρχει πρόβλημα με την έγκριση των ενταλμάτων πληρωμής.
Πιο συγκεκριμένα, από την παράταξη τονίζονται τα εξής: «15 σχολικοί φύλακες στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού παραμένουν απλήρωτοι από τις 22  Μαΐου παρά την επανατοποθέτησή τους, ύστερα από τη δικαστική απόφαση που τους δικαιώνει.  Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι είναι εκρηκτικά.
Αντιπροσωπεία δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίων Αναργύρων – Καματερού συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο, κ. Ρέππα που αναπλήρωσε το δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, κ. Σαράντη, ο οποίος έκανε τις θερινές του διακοπές.
Στη συνάντηση οι δημοτικοί σύμβουλοί της Λαϊκής Συσπείρωσης απαίτησαν να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά της διοίκησης για να πληρωθούν άμεσα οι εργαζόμενοι.»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ