Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Παρέμβαση από τον Ηρακλή Δρούλια στο Δ.Σ. Χαϊδαρίου

Δημοσιεύθηκε

στις


Ερώτηση σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου κατέθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Δημιουργία», κ. Ηρακλής Δρούλιας, σχετικά με το έργο που δεν έχει ολοκληρωθεί στο τέλος του πεζόδρομου της οδού Καραϊσκάκη. Συγκεκριμένα, ο κ. Δρούλιας ανέφερε: «Στο τέλος της Καραϊσκάκη μετά την οδό Κοραή και μέχρι την Ιερά Οδό είναι ένα γνωστό θέμα εκεί που δεν έχει ολοκληρωθεί ο πεζόδρομος, είναι εστία μόλυνσης, απαιτείται και καθαρισμός και φωτισμός αλλά και πλακόστρωση. Επίσης, νομίζω ότι θα έπρεπε να προστεθούν εκεί στην περιοχή και περισσότεροι κάδοι γιατί γίνεται εστία σκουπιδιών, αλλά το βασικότερο απ όλα θα είναι η πεζοδρόμηση του τελευταίου κομματιού της Καραϊσκάκη ενώ τώρα πια και με το Μετρό πολύς κόσμος περνάει περπατώντας για να πάει στο Μετρό, νομίζω ότι είναι κρίμα σε τόσο κεντρικό σημείο της πόλης να παρουσιάζεται αυτή η εικόνα».
O κ. Δρούλιας ζήτησε μέσα στον προγραμματισμό για το επόμενο διάστημα, να ενταχθεί και το συγκεκριμένο μικρό έργο τονίζοντας πως θα  μπορούσε να γίνει ακόμα και με αυτεπιστασίας για να μπει ένα τέλος σε μια πολύ άσχημη εικόνα σε πολύ κεντρικό σημείο της πόλης.
Η απάντηση από πλευράς  διοίκησης στην ερώτηση του κ. Δρούλια ήταν, ότι το έχουν προγραμματίσει και με τα πεντάμηνα που ήρθαν θα ξεκινήσουν άμεσα με αυτεπιστασία την αποπεράτωση του έργου στο σημείο εκείνο.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ