Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης στη σύσκεψη της ΓΑΔΑ

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Αναστάσιος Μαυρίδης παρευρέθηκε πρόσφατα σε σύσκεψη – διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) με αντικείμενο την παρουσίαση του σχεδιασμού της αναδιοργάνωσης των αστυνομικών υπηρεσιών της Βορειοανατολικής Αττικής .
Ο κ. Μαυρίδης με παρέμβαση του τοποθετηθηκε σχετικά με την στελέχωση και ενίσχυση του Αστυνομικού τμήματος του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Όπως δήλωσε και ο ίδιος στη σύσκεψη, παρουσία και άλλων Δημάρχων της Βορειοανατολικής Αττικής, η παρουσία του Αστυνομικού Τμήματος του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης έχει συντελέσει σημαντικά στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών και στην τήρηση της τάξης στην πόλη. Εύλογα λοιπόν, όπως ανέφερε, σε έναν ενιαίο καλλικρατικό δήμο, όπως ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, με πραγματικό πληθυσμό άνω των 50.000 κατοίκων, το αστυνομικό τμήμα πρέπει να παραμείνει αλλά και να ενισχυθεί με περισσότερο μάχιμο προσωπικό για μεγαλύτερη ασφάλεια και εξυπηρέτηση των πολιτών. Η τυχόν κατάργηση του αστυνομικού τμήματος  επιφυλάσσει μόνο κινδύνους και εντείνει το αίσθημα ανασφάλειας των δημοτών. Όπως δήλωσε ο κ. Μαυρίδης, η εύρυθμη λειτουργία της πόλης συντελείται σαφώς πιο αποτελεσματικά όταν το Αστυνομικό Τμήμα εδρεύει στην πόλη που εποπτεύει.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ