Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Πραγματοποιήθηκε ο 7ος φιλανθρωπικός χορός του Συλλόγου Γυναικών

Δημοσιεύθηκε

στις


Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 7ος φιλανθρωπικός χορός του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης. Όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο Σύλλογος:
«Στη εκδήλωση αυτή, που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη, η ανταπόκριση των μελών και φίλων ήταν για άλλη μια χρονιά συγκινητική. Παρ’όλη τη δύσκολη – οικονομική και όχι μόνο – συγκυρία για τους περισσότερους από εμάς, η συλλογικότητα και το αίσθημα αλληλεγγύης νίκησαν τον ατομισμό και τον ωχαδελφισμό. Έτσι, ο στόχος μας να ανακουφίσουμε τις γιορτινές αυτές ημέρες τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Ευχαριστούμε όλους εσάς για την ενεργό συμμετοχή σας στην πρωτοβουλία του Συλλόγου μας. Επίσης ευχαριστούμε όλους εκείνους που μέσα από το θεσμικό τους ρόλο ενίσχυσαν και ενισχύουν τις δράσεις μας».

Ποιοι έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Κ. Νικολιδάκης, οι Αντιδήμαρχοι κα Άννα Ασπραδάκη, κ. Ευάγ. Παπανικολάου, και κ. Χρ.Φωτίδης, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης κα Μ.Σταυράκη-Πατούλη, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Α.Π. κ. Αντ. Τσελέντας, οι αντίστοιχοι Αντιπροέδροι των Ν.Π.Δ.Δ. κ. Γ. Καρύμπας και κα Μ. Μαμαλάκη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Νικ. Γκαραβέλας, κ. Δημ. Κατραμάδος, κα Έφη Τσεκούρα, κ. Π. Αγγελόπουλος και ο Δημ. Κωνστάντος, η Τοπική Σύμβουλος Πεύκης κα Ελ. Δερμιτζάκη-Χάρη και η Τοπική Σύμβουλος Λυκόβρυσης Φωτεινή Ρεϊση, ο κ. Γιάννης Μαρμαγγιώλης Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών, ο πρώην Αντιδήμαρχος Πεύκης κ. Παν/της Μπόλλας και ο κ. Παν. Ιωάννου από την ομάδα 2020 Λυκόβρυση-Πεύκη.
Ακόμη παραβρέθηκαν η Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης κα Έλλη Μήτση, η Δ/ντρια του Ειδικού Σχολείου Κωφών & Βαρηκόων Πεύκης κα Μ. Χατζοπούλου, ο Αρχηγός του 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Πεύκης κ. Μάρκος Τόφαλος, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πεύκης-Λυκόβρυσης κα Χριστίνα Παπαρούπα, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου κ. Γιάννης Νικολαράκος, η βραβευμένη συγγραφέας κα Σταυριανή Στεφάνου, η ποιήτρια κα Πόλα Βακιρλή-Γιαννακοπούλου, ο βραβευμένος ποιητής κ. Δημ. Δεσποτάκης, η κα Βούλα Σαραντάρη ιδρύτρια της λέσχης Lions Αμαρουσίου και η υποψήφια βουλευτής κα Μαριάνθη Καφεντζή Ραυτοπούλου.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ