Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Χαλανδρίου

Δημοσιεύθηκε

στις


Την φιλοσοφία της διοίκησής του για ελάχιστα λόγια αλλά πολλή δουλειά θέλησε να σηματοδοτήσει ο νέος Δήμαρχος Χαλανδρίου, κ. Σίμος Ρούσσος στην άκρως λιτή και πρωτότυπα σύντομη τελετή ορκωμοσίας του. Στην ομιλία του ο κ. Ρούσσος υποσχέθηκε πολιτική με συλλογικότητα, κόντρα στη μνημονιακή πολιτική της κεντρικής εξουσίας. «Δεν τρέφουμε αυταπάτες για τις μεγάλες δυσκολίες που δημιουργεί και στη διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου η γενικότερη μνημονιακή πολιτική», σχολίασε ο νέος Δήμαρχος, ο οποίος εξήγγειλε αγώνα για την ανατροπή των δεδομένων τόσο στο Δήμο όσο και στην καθημερινότητα των πολιτών: «Η μάχη για να πάρουμε πίσω τη χώρα, την πόλη και τις ζωές μας συνεχίζεται».

Χαιρετισμός Κουράση
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο απερχόμενος Δήμαρχος της πόλης, κ. Γιώργος Κουράσης, ο οποίος επανέλαβε ότι οι δημοτικές αρχές δεν είναι «πόλεμος», αλλά γιορτή, συνεχάρη τον νέο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, ευχήθηκε, μετά το πέρας της προσεχούς πενταετίας, το Χαλάνδρι να είναι ακόμη καλύτερο σε σχέση με σήμερα και υποσχέθηκε ότι ο ίδιος και η παράταξή του θα προσπαθήσουν να παραμείνουν χρήσιμοι για το καλό της πόλης.
Η νέα δημοτική αρχή διάλεξε να ορκιστεί με πολιτικό όρκο, συνοδευόμενη και από την επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, κα Λούλα Καρατζά. Με θρησκευτική τελετή ορκίστηκαν οι υπόλοιπες παρατάξεις.

Παρουσίες 
Την τελετή ορκωμοσίας στο παλαιό δημαρχείο Χαλανδρίου τίμησαν με την παρουσία τους βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ.: Νίκος Βούτσης, Κώστας Ήσυχος, Χαρά Καφαντάρη, Βασιλική Κατριβάνου, Γιάννης Μπαλάφας, Δημήτρης Στρατούλης, Νάντια Βαλαβάνη, Άννα Χατζησοφιά, Στάθης Παναγούλης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Ελένη Αυλωνίτου. Επίσης παρών ήταν και ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ