Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Δέσμευση Μαυρίδη για υπεράσπιση του Δήμου

Δημοσιεύθηκε

στις


Και τυπικά ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης, ο οποίος, συνοδευόμενος από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, έδωσε πριν από λίγες ημέρες και τον σχετικό όρκο. Σε ένα γεμάτο δημοτικό θέατρο Πεύκης, από πολίτες, πολιτικούς και επισήμους, ο κ. Μαυρίδης, τα στελέχη της νέας διοίκησης αλλά και οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης έδωσαν υπόσχεση στους κατοίκους του Δήμου τους να εργαστούν, ο καθένας με το δικό του ρόλο, για την πρόοδο και την ανάπτυξη της πόλης.
Την τελετή της θρησκευτικής ορκωμοσίας τέλεσε ο Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλoς, ενώ με πολιτικό όρκο δεσμεύθηκαν οι σύμβουλοι των παρατάξεων της Λαϊκής Συσπείρωσης και της Ριζοσπαστικής Ανατροπής.

Στον χαιρετισμό του, ο νέος Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για τον κοινό αγώνα που έδωσαν, χαρακτήρισε την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής ως «γιορτή της Δημοκρατίας» και τόνισε ότι «δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές» και όλοι μαζί πρέπει να δώσουν τον αγώνα για το καλό του Δήμου. Ο κ. Μαυρίδης  δήλωσε μεν υπέρμαχος των συνεργασιών, τόνισε δε ότι θα σταθεί απέναντι σε όσους επιχειρήσουν να φέρουν εμπόδια στην ανάπτυξη της πόλης, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά ότι, παρά τον ήπιο χαρακτήρα του, θα υπερασπιστεί δυναμικά, εντός κι εκτός του δημοτικού συμβουλίου, τα συμφέροντα της Λυκόβρυσης-Πεύκης.
Στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του, ο απερχόμενος Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, κ. Δημήτρης Φωκιανός, κάνοντας απολογισμός της δημοτικής του αρχής, στάθηκε στην προσπάθεια της οικονομικής εξυγίανσης του Δήμου, τόνισε την ανάγκη υπεράσπισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς όπως είπε «αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο για τον πολίτη».
Παρόντες στην τελετή ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Αργύρης Ντινόπουλος, ο Υπουργός Ναυτιλίας, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η Βουλευτής της Ν.Δ., κα Άννα Καραμανλή, ο πρώην Υπουργός, κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο αντιπεριφερειάρχης του Βόρειου Τομέα Αθηνών, κ. Γιώργος Καραμέρος, οι Δήμαρχοι Αμαρουσίου, κ.  Γιώργος Πατούλης, Κηφισιάς, κ. Γιώργος Θωμάκος, Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος και Φώτης Χρυσικός και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι όμορων δήμων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ