Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

“Οι ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί δεν υπολογίζουν ανθρώπινες ζωές”

Δημοσιεύθηκε

στις


Την πρόσφατη βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα καταδίκασε η δημοτική παράταξη Αμαρουσίου “Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι” στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 13ης Οκτωβρίου. Ειδικότερα η παράταξη, επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Λευτέρης Μαγιάκης τονίζει τα εξής:
“Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη στυγερή δολοφονική ενέργεια σε βάρος Τούρκων και Κούρδων ειρηνικών διαδηλωτών στο κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Άγκυρας και εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους συγγενείς και φίλους των δολοφονημένων.
Η τρομοκρατική αυτή ενέργεια που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε από μυστικές υπηρεσίες και παρακρατικές οργανώσεις αποσταθεροποιεί ακόμα περισσότερο την περιοχή μας και δημιουργεί περισσότερες δυσκολίες για μια ειρηνική διέξοδο.
Αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι οι ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί για τη γεωπολιτική κυριαρχία δεν υπολογίζουν τα δημοκρατικά δικαιώματα των λαών και πολύ περισσότερο τις ανθρώπινες ζωές. Καλούμε τους συμπολίτες μας σε επαγρύπνηση, ενότητα, αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, αλλά και τους συμπατριώτες μας που δοκιμάζονται από την ουκρανική κρίση.
Ζητάμε από την κυβέρνηση στη δύσκολη οικονομική συγκυρία να αναδείξει τη χώρα σε πόλο σταθερότητας και ειρήνης και να μην εμπλακεί στους σχεδιασμούς των κυρίαρχων κύκλων που ευθύνονται για τη σημερινή τραγωδία που βιώνουν γειτονικοί μας λαοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ