Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής γηπέδου ποδοσφαίρου στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα έργο παρακαταθήκη για τη νέα γενιά της πόλης, πάγιο αίτημα ετών της τοπικής κοινωνίας, η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου πλησίον του Δάσους Συγγρού στο Μαρούσι, μπαίνει σε τροχιά κατασκευής με ενέργειες της Διοίκησης και σε συνέχεια της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου στην τελευταία του συνεδρίαση.

Στη βάση του σχεδιασμού της Διοίκησης και των σχετικών μελετών που ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν με έξοδα του Δήμου, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανοίγει ο δρόμος για την ένταξη της κατασκευής του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ, με ίδιους πόρους μέσω του τεχνικού προγράμματος του Δήμου.

Χαρακτηριστικά έργου
Το γήπεδο θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο εμβαδού περίπου 74 στρεμμάτων εντός της Ζώνης Οικιστικού Ελέγχου (Ζ.Ο.Ε.) που περιβάλλεται από τις οδούς Ευκαλύπτων και Τζων Βορρέ (πρώην Φοινίκων).
Οι καθαρές διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου είναι 65μέτρα πλάτος και 100 μέτρα μήκος ενώ η συνολική επιφάνεια ανέρχεται στα 8.250 τ.μ.
Το σύνολο των καθήμενων θεατών που δύναται να φιλοξενηθούν είναι 232 άτομα, ενώ οι θέσεις Α.Μ.Ε.Α. βρίσκονται στην περιοχή δεξιά και αριστερά από τις κερκίδες.
Στο γήπεδο τοποθετούνται δυο κτίρια Α και Β:
Το Κτίριο Α περιλαμβάνει κυλικείο, WC θεατών, WC ΑΜΕΑ και αποθηκευτικό χώρο
Το Κτίριο Β περιλαμβάνει χώρο αποδυτηρίων των αθλητών και διαιτητών (ανδρών – γυναικών), ιατρείο, WC AMEA με χώρους γραφείων και αποθηκευτικούς χώρους.
Επιπλέον περιλαμβάνεται η κατασκευή δύο βοηθητικών γηπέδων:
• ένα γήπεδο καλαθοσφαίρισης
• ένα γήπεδο αντισφαίρισης
Προβλέπεται η διαμόρφωση χώρου στάθμευσης δυναμικής 114 θέσεων.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ